reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wow. Ale super wiadomosc :-D. Az sie lezka zakrecila.. No to jedna juz rozpakowana... Super.:happy: Najszczersze gratulacje dla dzielnej mamy . A tak sie bala . W koncu ma to za soba i teraz zasypana pieluchami bedzie :-D
Teraz czas na Madziulke i Olaszy :) A co u Sykatynki ktos co wie?

A o to moje brzuszysko:-D.. za tydzien dopiero 6 msc. co to bedzie za 2/3 msc ?? :szok:
img1447681879204.jpg

Załączniki

• img1447681879204.jpg
    img1447681879204.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 168
Wow. Ale super wiadomosc :-D. Az sie lezka zakrecila.. No to jedna juz rozpakowana... Super.:happy: Najszczersze gratulacje dla dzielnej mamy . A tak sie bala . W koncu ma to za soba i teraz zasypana pieluchami bedzie :-D
Teraz czas na Madziulke i Olaszy :) A co u Sykatynki ktos co wie?

A o to moje brzuszysko:-D.. za tydzien dopiero 6 msc. co to bedzie za 2/3 msc ?? :szok:
Zobacz załącznik 719502

Znam te szoki :D hahahaha

Z czasem mozna sie przyzwyczaić - mi sie wydaje ze duzy nie jest moj :.D
A jak zaczynam zdjecia porównywać to duze oczy robie :p

Emi niedawno Ci pisalam ze mam 86 cm dzis juz 90 !! On w oczach rosnie :szok:
Zna ktos jakis kalkulator czy strone ile powinno sie wazyc w ciazy z blizniakami w odpowiednich tygodniach?

kate gratuluję z całego serducha!
dzielna z Ciebie babka! zdróweczka dla Ciebie i malucha! :))))

A ja zrobiłam dziś TSH...
...
..
.
1,5!!!!!
Zatem jak tylko @ się rozkręci zaczynam estrofem i zabieram ostatniego mrozaka!
Wychodzi na to, żeTSH wzrosło mi od leków, które ładowałam w siebie przez ostatnie pół roku..

reklama
Do góry