reklama
Kropka1985
Fanka BB :)
Wiem wiem Glupie to takie
Jak Ja bym chciala miec tu bete tez bym sie Zrobila a tak pozostaje czekac.... Masakra... BrZuch troche pobolewa ale Szalu nie ma.
Sa dni ze wierze ze sie udalo, ba! Jestem nawet pewna as a takie ze nie wydaje mi sie :/ eh .... Widze ze tylko Ja tu siedze I marudze
Jak Ja bym chciala miec tu bete tez bym sie Zrobila a tak pozostaje czekac.... Masakra... BrZuch troche pobolewa ale Szalu nie ma.
Sa dni ze wierze ze sie udalo, ba! Jestem nawet pewna as a takie ze nie wydaje mi sie :/ eh .... Widze ze tylko Ja tu siedze I marudze
triniola jak rozumiem podano Ci blastocystę a dzisiaj jest 15dpt? czyli 13dpt = 404, 15dpt = 940, przyrost prawidłowy, po 1000 może zwolnic i podwajać się co 3 dni. Co do zakresu bety ja miałam w 14dpt = 650 i to była taka normalna beta, nie niska i nie wysoka.
1,09 to dobra rezerwa, możesz mieć ok. 6-8 oocytow, przestymulowanie ci nie grozi, jeśli było poronienie, może zrób sobie kariotyp? jest taki gen który powoduje nagminne poronienia, dobrze byłoby go wykluczyć. ..Dużo tu bratnich dusz, a 40+ jest nas co najmniej 5
fruitofhope
Hej dziewczyny nie bylo mnie kilka dni a Wy tyle naszkrobałyście
Kachna po ciuchutki Ci gratuluje żeby nie zapeszać
Bety kciuki zaciskam mocno!!!! Czekam na wieści z nicierpliwością :-)
inga po jak twoje samopoczucie bo ja swiruje miałam isc dzisiaj robic bete ale się boje stwierdziałam ze jakby cos miało pojsc nietak to chce sie jeszcze przez kilka dni nacieszyc moja ciążą
Kachna po ciuchutki Ci gratuluje żeby nie zapeszać
Bety kciuki zaciskam mocno!!!! Czekam na wieści z nicierpliwością :-)
inga po jak twoje samopoczucie bo ja swiruje miałam isc dzisiaj robic bete ale się boje stwierdziałam ze jakby cos miało pojsc nietak to chce sie jeszcze przez kilka dni nacieszyc moja ciążą
reklama
fruitofhope
Hej Dziewczyny :-) Chciałabym do Was dołączyć.Jestem 4 dni po transferze blastocysty.Nie mam żadnych objawów,ani bóli jajników,ani brzucha,żadnych plamień. Czuję,że co jakiś czas jestem bardzo rozpalona jakbym miała gorączkę,poza tym nic.Blastuś był 3AA w embryoglue.
Czy mogę mieć jakieś nadzieje skoro nie mam objawów? co sądzicie o embryoglue?
Witaj gracjana na forum rozgośc się a co do zarodków nasza specjalistka kate Ci pomoże
Podziel się: