reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kachna jest ciąża, a kiedy miałaś punkcje? bo według postów wychodzi mi dzisiaj 8dpt 2 - blastocyst? teraz trzeba zrobić przyrost po 48h .

Wiem wiem :) Glupie to takie :)
Jak Ja bym chciala miec tu bete :) tez bym sie Zrobila :) a tak pozostaje czekac.... Masakra... BrZuch troche pobolewa ale Szalu nie ma.
Sa dni ze wierze ze sie udalo, ba! Jestem nawet pewna as a takie ze nie wydaje mi sie :/ eh .... Widze ze tylko Ja tu siedze I marudze :(

triniola jak rozumiem podano Ci blastocystę a dzisiaj jest 15dpt? czyli 13dpt = 404, 15dpt = 940, przyrost prawidłowy, po 1000 może zwolnic i podwajać się co 3 dni. Co do zakresu bety ja miałam w 14dpt = 650 i to była taka normalna beta, nie niska i nie wysoka.

Kate punkcie miałam 9. 09 a transfer 14. 09 czyli dzisiaj 7 dot jak dobrze liczę bo tego dnia transfer u się nie wlicza tak? Podane mialam 2bb i 3bb

Dorota amh w lipcu 1,09 ale sama wiesz, to się zmienia na niekorzyść... Fajnie, że mam tu bratnią duszę. Moim problemem jest wiek. W 2012 straciłam naturalną ciąże i od tego momentu się drugi raz nie udało.

1,09 to dobra rezerwa, możesz mieć ok. 6-8 oocytow, przestymulowanie ci nie grozi, jeśli było poronienie, może zrób sobie kariotyp? jest taki gen który powoduje nagminne poronienia, dobrze byłoby go wykluczyć. ..Dużo tu bratnich dusz, a 40+ jest nas co najmniej 5 ;)

Hej dziewczyny nie bylo mnie kilka dni a Wy tyle naszkrobałyście :szok:

Kachna po ciuchutki Ci gratuluje żeby nie zapeszać :)
Bety kciuki zaciskam mocno!!!! Czekam na wieści z nicierpliwością :-)
inga po jak twoje samopoczucie bo ja swiruje miałam isc dzisiaj robic bete ale się boje stwierdziałam ze jakby cos miało pojsc nietak to chce sie jeszcze przez kilka dni nacieszyc moja ciążą:eek:

reklama
Hej Dziewczyny :-) Chciałabym do Was dołączyć.Jestem 4 dni po transferze blastocysty.Nie mam żadnych objawów,ani bóli jajników,ani brzucha,żadnych plamień. Czuję,że co jakiś czas jestem bardzo rozpalona jakbym miała gorączkę,poza tym nic.Blastuś był 3AA w embryoglue.
Czy mogę mieć jakieś nadzieje skoro nie mam objawów? co sądzicie o embryoglue?

Witaj gracjana na forum rozgośc się :) a co do zarodków nasza specjalistka kate Ci pomoże :tak:

Do góry