Kropka1985
Fanka BB :)
Inga- mnie tez pobolewalo a teraz nic. Zwarjowac mozna nie?
Ja teraz dorwalam jakis film "Zjawy"
Ja teraz dorwalam jakis film "Zjawy"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dorota każda beta powyżej 5(to zależy od norm labu) świadczy o ciąży. Niskie bety rokuja źle rozwijającą się ciążę (puste jajo itp..), zagrożenie poronieniem (ciąża biochemiczna), ciążę pozamaciczną (która po ivf pojawia się dużo częściej niż w przypadku naturalnych starań). Po wartości betahcg można rokować dalszy rozwoj ciąży lub jej brak..po przyrostach stwierdzamy czy jest to ciaza pozamaciczna czy może jak przyrosty za duże to mozebyc zasniad groniasty. Jak beta się pojawi to dopiero początek strachu
Dziewczyny poszłam na betę bo nie wytrzymałam i wyszło 33. 33 dzisiaj jest 7 dzień po transferze
Jeszcze się nie cieszę. Jutro pójdę powtórzyć.
Jeszcze się nie cieszę. Jutro pójdę powtórzyć.