reklama
Dziewczyny dzisiejsze kciki za Was trzymam i czekam na wieści )
Ewik, ja nie mialam prawie żadnych dolegliwości poza lekkimi żołądkowymi i tez schudłam! z jakiej "kliniki Poznańskie" korzystalas?
Invimed... Jestem 40+ i zdecydowałam się na procedurę z diagnostyką dlatego jest chyba wydłużona? Ja jeszcze nie świecę w tych tematach, nie wiem co to hiperka i nie wiem czy chcę wiedzieć A do kliniki mam prawie 500 km...
Tzn z Invimedu zrezygnowałam i jestem w Invikcie
hej @ewikewik Tez jestem 40+, tez zaczynałam od Invimed a teraz jestem w Invicta. Hiperka ci nie grozi w tym wieku raczej. Znasz swoje AMH? jaki masz problem z plodnoscia? Nie bój żaby. Wszystko będzie ok.
Ostatnia edycja:
Kropka1985
Fanka BB :)
Czesc Laseczki[emoji48][emoji48][emoji48] Ja wrocilam wlasnie z robotki Pije inke i .... Znowu nachodza dziwne mysli.... Nic nie czuje, nic nie boli.
I sie tak zastanawiam czy sie udalo.... It'd. Zadnego plamienia implantacyjnego nie mam a Dzis 7dpt ....ehh....
I sie tak zastanawiam czy sie udalo.... It'd. Zadnego plamienia implantacyjnego nie mam a Dzis 7dpt ....ehh....
@Kropka1985 Plamienie może być ale nie musi. I częściej go nie ma niż jest. Ciąża tez nie choroba wiec nie boli Myślę że to indywidualne.
Ja jestem 2 dpt i boli mnie jajnik. I rozpycha w macicy. Ale to chyba po estrofemie i lutinusie. Tak dziewczyny?
Ja jestem 2 dpt i boli mnie jajnik. I rozpycha w macicy. Ale to chyba po estrofemie i lutinusie. Tak dziewczyny?
Ostatnia edycja:
Kropka1985
Fanka BB :)
Mam nadzieje
Tak sobie myslalam kiedys ze w zyciu zadnych blizniakow nie chce ....
A teraz wzielabym z mila checia, moge zygac jak kot, puchnac itp zero problemu dla dzidzi wszystko!
Ciaza bez objawow??? Super! Biore!
Tak sobie myslalam kiedys ze w zyciu zadnych blizniakow nie chce ....
A teraz wzielabym z mila checia, moge zygac jak kot, puchnac itp zero problemu dla dzidzi wszystko!
Ciaza bez objawow??? Super! Biore!
reklama
Podziel się: