reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj Sliczna,opowiedz cos nam o sobie... moze:tak::tak::tak:

Kiedys cos takiego o invitro przeczytalam,ze jest porownywalne do sportu ekstremalnego:-) bo wymaga takiego psychicznego i fizycznego wysilku od twojego ciala,,,,moge tylko potwierdzic:-) a tu razniej i weselej,zostan z nami:happy:

Witaj śliczna :)
Ja mam punkcję dzień po Tobie. Także idziemy prawie tak samo :) Powodzenia! :) No właśnie - ile pęcherzyków ;)?

DZIEWCZYNY powiedźcie mi szybciutko... bo miałam o 21 sobie zrobić zastrzyk z pregnylu. Ale nie miałam pojęcia jak się go robi. Gdy już załapałam, że trzeba przełamać te szkła to się skapłam, że nie mam takiej igły... M. pojechał szybko do apteki. Nic się nie stanie jak wezmę pół godz później? O 21 to równe 36 godzin do punkcji. Brrr cały czas w nerwach. Ale chyba pisałyście coś ostatnio, że jest jakaś tolerancja na to.

Ostatnia edycja:
Moniusia - powiem szczerze że nie wiem. Ja miałam wziąć punkt 22, podkreślone na karcie na czerwono. Z tym że ja miałam ovitrelle chyba 20 kliknięć.

Ja też miałam zaznaczone. Eh, mam nadzieję, że nic się nie stanie.

I jeszcze jedno pytanie. Jak brałam któryś z zastrzyków wcześniej to zrobił mi się sinior, ale krew nie poleciała i myślałam, że to pewnie naczynko.
A teraz pregnyl przed chwilą i dużo krwi wyciekało jak wyjęłam igłę, co jest? czy coś zrobiłam źle?... :( :( :(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was serdecznie. Dziękuję za wspaniałe przyjęcie <3

Trochę o Naszej sytucji.... Mąż ma baaaardzo mało plemników ok 4 mln z czego 2 % są git. U mnie wszystko ok ale niskie amh 0.99.
Stymulacje miałam Menopurem 1200j i certotide. Zniosłam zastrzyki super. Wszoraj wzięłam zastrzyk na owulkę i czopek z jodu na noc -przeciwgrzybiczny.
Jutro o 12:00 punkcja mam 7 jajek lux i 4 małe. Najbardziej obawiam się czy uda sie im zapłodnić choć 2dwie komórki.

Do góry