reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jessi gratuluje ladny przyrost tez jestem teraz w provicie, do kogo chodzisz jakie wrazenia ?

Najki przykro mi, nie wyglada to dobrze :(

Witam nowa kolezanke :) twoja objawy o niczym nie swiadcza jedni maja bole , ciagniecia itp. Itd. I sa w ciazy inni nie tylko beta prawde powie :) przy 3 dniowych zarodkach w 9/10 dpt juz spokojnie mozna zrobic. Bylam niedawno w gyncentrum teraz sie przenioslam.

Inka26, chodze do dr Juraszka. Jakie wrażenia? Dr jest bardzo rzeczowy, zawsze suche fakty i krótkie rozmowy. Ale wiadomo ze nie kazdy musi byc super miły i wylewny. W sumie to on 1 stwierdził ze mam endometrioze, później sam robił mi laparoskopię na NFZ (sam to załatwił wiec bylam b. zadowolona). Ogolnie cały personel bardzo miły nie mogę powiedzieć zlego słowa. Dodatkowo mam nr do swojeg lekarza wiec jak cos sie złego dzialo to zawcze mogłam zadzwonić na kom:) a ty u kogo jesteś?  Ja jeszcze chodzilam do dr Ogrodnika jak nie było Juraszka i tez spoko. A ty do kogo chodzisz ?

zakreconabunia trzymam kciuki :) Mnie bolały piersi a właściwie sutki i przy pierwszej i przy drugiej ciąży, taki ból że spać nie mogłam no ale jak pisałam różnie u różnych osób to bywa. To twoje pierwsze podejście tak ?

Jessie - gratuluje ładnego przyrostu bety :tak:

zakręcona - ja miałam 3 dniowe zarodki i druga kreska na teście wyszła mi dopiero 12 dpt :tak: także spokojnie, piersi też mnie bolały i już nie przestały :-D

najki - przykro mi

annemarie - to my idziemy prawie łeb w łeb :-D

reklama
Jessie, super ! :)))

najki, faktycznie walczył heh.. eh przykre to, ale dasz radę!

Ja od dziś 1 dzień stymulacji. Za tydzień w piątek - 14.08. wizyta kontrola, a 17.08. prawdopodobnie punkcja jak wszystko będzie ok... :)

Aha i tak chcieliśmy walczyć, żeby zapłodnić tylko 6 komórek, a doktor powiedział, że nie możemy sobie na to pozwolić i chce zapłodnić 20, które zamierza uzyskać ode mnie.. trochę się przeraziłam, ale powiedział, że z uwagi na fragmentację M. nie ma co się zastanawiać, bo dużo może odpaść.. no to niech się dzieje wola nieba.. ;)

Do góry