reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale zajebiscie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edenlayn,az mi sie lezka zakrecila :-):-):-):-)

Ja tez czekam na takie wiesci od Ciebie :)) Bedziemy plakac obydwie :))
Dawali mi 13% szans na ciaze blizniacza. Lekarz nie mogl uwierzyc az sobie powiekszal ekran hahah. Powiedzial ze takie cos to rzadkosc. 1 podejscie i blizniaki od razu.:szok:

annemarie, super! Gratuluję juz!!! :)

Edenlayn, jenyyyyyyyy, mi też sie lezka zakręciła i się cieszę jak głupia do komputera :) bliźniaki cudooooo :) gratulacjeeee :)

Aż już mi się chce przez te wasze posty wstrzyknąć ten gonapeptyl już, a nie za godzinę haha ;D

reklama
Dziewczatka moje kochane:-):-):-)

ciesze sie,ze Was mam, jestescie niesamowita podpora i dajecie nadzieje....ale blagam,nie gniewajcie sie,ja w to jeszcze nie wierzemi to potrwa jeszcze troche zanim bede miala pewnosc.Boje sie ,ze ten czar prysnie.Bede probowala w piatek zrobic Bete,wtedy sobie odpuszcze ...:happy::happy::happy:

Do góry