reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annemarie na bete nie jest za wcześnie u mnie w klinice dzisiaj robiłabyś bete a potem za 4 dni czy nadal ładnie przyrasta. A to było crio? to cos mi się wydaje że może oba się wgryzły.

No ja niestety w tym chorym kraju,gdzie nie moge sobie zrobic 3 razy dziennie bety, a czuje sie tak ujowo...zoladek mam na wysokosci gardla:-) nie moge patrzec na jedzenie,zapach kawy mnie odrzuca (a tak ja kocham) ale widocznie kazda ciaza inna (jesli jestem) te mdlosci od 5 tyg.se moga w du... wsadzic ,bo ja mam je juz teraz, i nie rano ale od 3 dni:baffled: tak wygladam,zielona ;-)

annemarie wersje są trzy : pierwsza są dwa zarodki wiec test wychwytuje bete tak wcześnie bo jest po prostu wysoka. Opcja druga jeden zaimplantował się wcześniej i już beta jest. Opcja trzecia : ale raczej mało prawdopodobne testy są zbyt czule i wynik jest zafałszowany. Co do bety ja miałam podany 5dniowy zarodek w 6dpt, czyli tak jakby w twoim 8dpt moja beta 46.6, dzień wcześniej pewnie tez już by wyszło:-) więc na bete z krwi jest odpowiedni czas, a ten test to nie wiem jaką ma czułość jeżeli poniżej 10IU to jest szansa ze coś wyłapuje.jednak ja bym poszła jutro na krew.

annemarie wersje są trzy : pierwsza są dwa zarodki wiec test wychwytuje bete tak wcześnie bo jest po prostu wysoka. Opcja druga jeden zaimplantował się wcześniej i już beta jest. Opcja trzecia : ale raczej mało prawdopodobne testy są zbyt czule i wynik jest zafałszowany. Co do bety ja miałam podany 5dniowy zarodek w 6dpt, czyli tak jakby w twoim 8dpt moja beta 46.6, dzień wcześniej pewnie tez już by wyszło:-) więc na bete z krwi jest odpowiedni czas, a ten test to nie wiem jaką ma czułość jeżeli poniżej 10IU to jest szansa ze coś wyłapuje.jednak ja bym poszła jutro na krew.

Kate-to sa testy 10 IU,dwa 25 IU tez wyszly dodatnie chociaz kreska jest mniej widoczna (cien)

reklama
annemarie trzymam kciuki i już powoli gratuluję! :)))

i wrzucam aktualny kalendarz :)
LIPIEC:

28: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
29: stacy - badanka (wysoka beta i ładny progesteron:))
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
30: agulla84 - wizyta przed crio
31: annemarie - wizyta kontrolna
31: najki - pierwsza weryfikacja

SIERPIEŃ

03: najki - druga weryfikacja
04: dariaa16 - wysoka beta :)
04: Hess wizyta u genetyka
05: Hess - wizyta przed stymulacją
07: IngaPo - wizyta kontrolna
07: moniusia_ - wizyta kontrolna
07: najki - trzecia weryfikacja
07: Jessie wysoka beta :)
10: sykatynka - wizyta kontrolna + usg :)
11: najki - czwarta weryfikacja

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Edenlayn - czekamy na wieści :)))))

Ostatnia edycja:
Do góry