reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laseczki,na niemieckim RTL II zawsze w srode o 22.15 jest program o parach ktore podchodza do invitro itp. Jakby ktoras miala ochote ogladac to polecam. Niestety po niemiecku:baffled:

Hess jak ja podchodziłam komercyjnie to w10dpt badało się ostatni raz betę i jak była 0 to odstawiało się leki. W programie ministerialnym musisz mieć zgodę na odstawienie leków, czyli wizytę po 10dpt. Ale nic sama nie odstawiaj.
To twój pierwszy zarodek który doszedł do blastki moim zdaniem to komandos:-p jeszcze Cie zdziwi.

sykatynka nas tez zapisz na połówkowe 17ego. :-)

kate_p7 - nie odstawię leków w takim razie.....jak by co ;). Wizytę u lekarza mam w 12dpt. Rany, niech już będzie piątek!!!!

Hess - ja ci pisałam ze gdybym nie widziała ze mam byc nie zorientowalibym sie a szczegolnie bez punkcji gdzie nic juz sie nie goi :)
Mnie piersi bardziej bolały przed miesiaczka niz w ciazy a lekkie mdlosci przyszły w 7 tygodniu wiec spokojnie - gdyby to było takie proste to nie było by tyle zaskoczeń ciążowych:)
Na prawde ciezko sie skumać czasami

A dla dziewczyn przed stymulacja i transferami chciałam polecić napar x imbiru - dziewczyny wczoraj kupiłam książkę o ciazy i tam kolejny raz jest napisany ze na ciazowe mdlosci napar z imbiru jest zbawienny ale, jak kazdy srodek naturalny działa przy dłuższym stosowaniu. Ja chyba Dlatrgo nie miałam zbytnich problemow w tym temacie - dwa tygodnie mnie troche męczyło ale bez szału bardziej migreny i senności.

Wiem ze moze to wam sie wydawać za odległe ale raczej warto pic codzinnie teraz niz z głowa e kiblu wisieć niedługo :D

Świeży imbir miod cytryna i pic !!

Dziewczyny, no wiem, jeszcze tylko czwartek i jutro lecę na badanie :) Dziś już nie mam chandry, więc jest git! Kobieta zmienną jest ;-)

Ale lipcowych staraczek się nazbierało!! Trzymam za Was kciuki!!

Dzięki Hess, Annnamaria szalona, przynajmniej masz luzik bez jazdy na stymulkach!!! to nas czeka ze hoho:-)
Mam pytanie dziewczyny mąż miał 18.06 zabieg usuwania kamienia z cewki moczowej w znieczuleniu miejscowym , pobranie jajeczek i jego armii bedzie mniej wiecej przypadało na 16 dni po jego zabiegu czy to wystarczajacy okres na regeneracje armii ??? dodam ze czuje sise bardzo dobrze i nie bierze zadnych leków

reklama
Witam Was,

Mam pytanie - przedwczoraj (wtorek, 23 czerwca) miałam robioną histeroskopię połoączoną ze scratchingiem endometrium, to był 8 dzień cyklu. Lekarz zalecił mi się zgłosić dopiero w pierwszym dniu kolejnego cyklu, aby rozpocząć przygotowania do transferu. Mam wątpliwość, czy jeśli podczas cyklu, w którym miałam scratching nie dojdzie do transferu, czy w ogóle ten zabieg ma jakiś sens? Czy będzie jakiś efekt, jeśli do transferu dojdzie dopiero w kolejnym cyklu?

Do góry