reklama
Em... no niby nie powinno się od tak odstawiać aktywności bo to nie zdrowe jak organizm jest przyzwyczajony. Ja teraz nie zdążyłam na nowo się przyzwyczaić, ale ja mam bradykardie więc nie chce ryzykować, tym bardziej że w głowie mi się kreci i brakuje mi tlenu.. W ogóle cuda się dzieją w ciązy z sercem np. u mnie niskie ciśnienie i puls(normlane u sportowców) a teraz ciśnienie bardzoooo niskie a puls 70-80 jak na mnie to super wysoki, pompa pracuje ze zdojoną siłą :-)
dobranocka
dobranocka
lilka-1986
Fanka BB :)
Madziulka a ile duphastonu kazal brac ???
lilka-1986
Zadne krwawienie w ciazy nie jest dobre... Uszy do gory musi byc dobrze.
Moglas moze przyjac uderzajaca dawke duphastonu
Moglas moze przyjac uderzajaca dawke duphastonu
Bety72
Madziulka jestes myslami przy Tobie.. mam nadzieje ze to niegroźny krwiaczek i za chwilę odetchniesz z ulga.
Bety72 zaciskam kciuki za Twoja wizyte) bedziemy sie mijac w klinice
No właśnie miniemy się bo Ty na 14-tą? Ja po 15-tej powinnam być bo po 12-tej wyjadę z Zielonej :-) a po wszystkim jeszcze musze znaleźć Al.Sobieskiego i serwis opla, także zalatana na maksa a teraz siedzę w pracy :-)
Bety72
Byłam na izbie lekarz powiedział, że na razie ok ,ale to nie dobry znak .... Krwiak mały jest .. 11 tydzień i 3 dzień... Co pewien czas jest krwawienie a właściwie mnie zalewa...
Jutro jak nie przestanie jadę znów na izbę...
Madziulka trzymam kciuki i modle się za Ciebie i dzidzię &&&&&&
Bety72
Kate niestety - musiałam nasikać
To moj test z przed chwili - wiem ze nic mi to nie powie czy beta rosnie czy nie a do tego czułość 10... Ale wiem ze ktos/cos tam jeszcze jest...
Zobacz załącznik 688066
Ależ piękny Jutro się wszystko potwierdzi.
Co do schodów to sobie odpuść bo w ciąży nie wskazane - tak ja uważam.
reklama
Podziel się: