reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bety no nie mam .. Dzownilam ale on jakis zakręcony był twierdził ze jeszcze nie ma i msm zadzoenic w piatek ( jutro święto i mamy wolne) wiec do piatku.... Wiem ze stuknieta jestem ale se sikanca dzis zrobie :p

Meza wysle w piatek po te wyniki to mi wydrukuje chcecia. Bede miec na papierze

O kurcze to rzeczywiście przerąbane. Ja jak musiałam 3 godz. czekać to byłam zła :-)
Sikańca też bym na pewno zrobiła:-) Widzę, że nie dość, że jesteśmy obsrańce to jeszcze stuknięte :-D

Bety - to dziekuje , myslalam ze to ja tylko tyle "sikam" ale wychodze z założenia ze jak wieczorem całkiem mocny wyszedł a w zeszłym tygodniu bladziocha rano to chyba beta rosnie ... Szkoda ze SIKANCE nie pokazują stężenia heheeh

Prwnie to nie nasze czasy ale niedługo i takie beda.

Szybciej był poleciała na jeden dzien do gdanska zrobiła ale boje sie latac ze poronie i kółko sie zamyka :)

Bety - to dziekuje , myslalam ze to ja tylko tyle "sikam" ale wychodze z założenia ze jak wieczorem całkiem mocny wyszedł a w zeszłym tygodniu bladziocha rano to chyba beta rosnie ... Szkoda ze SIKANCE nie pokazują stężenia heheeh

Prwnie to nie nasze czasy ale niedługo i takie beda.

Szybciej był poleciała na jeden dzien do gdanska zrobiła ale boje sie latac ze poronie i kółko sie zamyka :)

A jakiego sikańca robisz 25? Bo sa jeszcze 10. Jednak jak na 25 wyszła Ci gruba krecha to wszystko na dobrej drodze

25 miałam w domu tylko.
Dzis przyjechał spóźniony transport z pl i mam dwie 10tki ... Miał byc koles tydien temu :)
Te pierwsze robiłam 25

Tak dziewczynki, ja już dawno doszłam do wniosku, że my obsrańce, wariatki i wiele innych ciekawych rzeczy :)
Ja staram się wypoczywać, ale nosi mnie, to raz, a dwa że muszę pracować... no i oczywiście już doszukiwanie się różnych oznak ;P dzisiaj jeszcze siedzę spokojnie, bo dzisiaj podobno blastocysta wychodzi z otoczki, ale od jutra się zacznie ;)
Ale czuję i tak takie lekkie ciągnięcie w brzuchu i boję się, że to jakieś skurcze, więc faszeruję się nospą i magnezem.... ja nie potrafię odróżnić skurczy macicy więc nie wiem czy to jest to....
Ale obiecałam sobie, że nie będę was zamęczać opisywaniem objawów, bo już dawno doszłyśmy do wniosku, że każdy przypadek jest inny a większość objawów to i tak hormony :)
Ale mój M mnie dziś rano rozbawił... pyta się mnie jak się czuję, ja mówię, że dobrze, a on: "czujesz, że ciągnie tak jak powinno?" - widocznie nasłuchał się poprzednim razem, że nie czuję ciągnięcia i mu się zakodowało :D

Emenems a kiedy robiłaś pierwszego sikańca?

Haahhaha sykatynka ale sie uśmiałam :) hahaha
Pisz babo wszystko co masz na głowie - dzieki forum moj maz jesCxe nie zwariował bo was mecze a nie jego :)

Ja tez nie wiem czy bol miesiacxkowy to ten ok czy to juz skurcz czy co. Chociaz tera juz tego nie ma. Było pierwszy tydzien po transferze potem rzadziej a teraz wogole nic nie dolega mi.
Ja robiłam kochana pierwszy test sikany o czułości 25 we wtorek, a piatek miałam transfer co sie równa 11dpt. I była blada kreska :)

sykatynka to dobrze ciągnie czy źle? :-D jak piszesz objawy czy brak objawów jeszcze nic nie znaczą, Ja tam wierze w statystykę, a teraz jest po twojej stronie:-p więc beta to formalność.

Hessiątko i jak samopoczucie? jak twoj 1BB (jednodniowy byczacy się bobasek) , nasz był 5AA ( pięciodniowy anonimowy alkoholik) ;-)

sham jak walka z nalogami? ja ostatnio miałam sen o papieroskach, to się nazywa uzależnienie :-D

Emenems nie rób testów nie ma sensu, nic Ci nie powiedzą. Dużo cierpliwości życzę, zapachniało lekko sadyzmem:-p

Kate - nie ciągnie - jest źle - ciągnie - też jest źle ;)
Wiesz, ja też wierzę w statystykę, ale z drugiej strony boję się nastawiać, że się uda, żeby się nie rozczarować... bo w wielu przypadkach wielu dziewczynom jednak mimo statystyk się nie udało :(
Ty miałaś podanego 5AA? To mocarz nad mocarzami, mimo że alkoholik ;P
Emenems - u mnie jak już miałam pozytywną betę to lekarz mówił zawsze, że ciągnięcie jak na okres to pozytywny objaw, w szczególności na początkowym etapie...pamiętam, że mnie na pewno ciągnęło jakoś tak po 6 dpt, pierwszych dni już po prostu nie pamiętam :(

reklama
Do góry