reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

calineczkaa od tego roku dokładnie lipca refundowane jest IMSI a wy w końcu jaką procedurę macie ?? jakieś bardzo dziwne to wszystko co on mówi....a co do reszty to tak naprawdę wiadomo będzie po punkcji :-p

mcmaja witaj;-) trzymam kciuki za dzieciaczki żeby były zdrowe;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia, leży w szpitalu. na patologii, z maluchami wszystko dobrze, dostaje kroplówki. Mam nadzieje że nie będzie na mnie zła, że przekazałam Wam info o niej, ale tak jak wy martwię się o nią.

Ostatnia edycja:
Dorota dzięki za informację! Strasznie się martwiłam co z naszą Olusią się dzieje... Najważniejsze że maluchy są bezpieczne! Miłego dnia Wszystkim :*

dorotav dzięki za info, się ostatnio dzieje...trzymam kciuki za bliźniaki.
A ty jak się dzisiaj czujesz?? mam nadzieje, że chociaż troszkę lepiej niż wczoraj..

LISTOPAD

10: Aisa79 - badania prenatalne
10: buniaczek29 - wizyta przed crio
10: calineczkaa - wizyta w trakcie stymulacji
10: gos1512 - wizyta kontrolna

12: Luize - podglądanie bliźniaków
12: sykatynka - wizyta serduszkowa
14: Olusia - podglądanie bliźniak
ów
14: GizaS - wizyta w trakcieantyków
14: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
15: gos1512 - wizyta przed stymulacją
15: calineczkaa - udany transfer
17: djazzpora - punkcja
17: buniaczek29 - udany criotransfer
17: kasik36 - wizyta u immunologa
19: djazzpora - transfer
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
27: kasik36 - usg poł
ówkowe
30: Olusia - usg poł
ówkowe
dlugowlosa - criotransfer
Kom
óreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją
inka26 - criotransfer
yplocka1 - criotransfer
mizanka1 - wizyta przed stymulacją
Andziulek - stymulacja

GRUDZIEŃ

02: Kasik36 - wizyta zjuniorem
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyk
ów
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyk
ów
16: Asia_77 - punkcja
17: Agulla84 - genetyk
GizaS - udana stymulacja
kikifish87 - udana stymulacja

Ostatnia edycja:
dziewczyny, czy ktoras z was nie miala zupelnie zadnych objawow a jednak jej sie udalo?

wiem ze jest to glupie pytane, ja tyle lat juz siedze w temacie invitro, ze sama powinnam wiedziec...

ale ta blastka to moja ostatnia szansa i strasznie mi zalezy... a tu nic. nie kluje, nie bolim piersi bez zmian.... ja przez ten weeekend zwariuje :(

reklama
Ladygodiva u mnie dzisiaj 5 dpt i żadnych objawów. Nic nie boli, nic nie ciągnie, piersi zupełnie normalne i bezbolesne. Też od zmysłów odchodzę. Gdyby nie to że jest mąż w domu to pewnie bym użalała się nad sobą. Przez ostatnie 4 dni leżałam. Dzisiaj więcej chodzę niż leżę ale nadal nic nie robię w domu. I choć to dopiero mój 3 transfer to mam wrażenie że jestem zupełnie zielona. W kalendarzu znalazłam wpis z poprzedniego razu że w 5 dniu miałam zgagę i ból w pachwinach. Teraz nic a nic. Tylko w nocy śniło mi się że okres dostałam... Odwala mi już totalnie, dlatego mało piszę bo uznałybyście mnie za totalnie zbzikowaną wariatkę. Musimy czekać...

Do góry