reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hess - dr sz. jest taka trochę sztywna i flegmatyczna... jak dla mnie najmniej sympatyczna z tych, z którymi miałam do czynienia... ale może miała zły dzień ;)

Olusia - lekarz się odezwał? Masz męża pod ręką na wszelki wypadek?

reklama
Dziewczyny a ja jade na IP... z godzine temu poszlam do wc i zobaczylam na papierze plamienia jasne, a przed chwila wiecej jej bylo... mam takiego stracha ze rece mi sie trzesa....
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Olusia w naszym przypadku bardzo bym się nie stresowała plamieniem, wiesz doskonale, że potrafią wrócić jak bumerang w najmniej odpowiednim czasie. Dla spokojności poleż dzisiaj cały dzień, może szybko przejdzie. A ile tygodni nie plamiłaś bo ja ostatnio 9 października ale tylko 1 dzień. A to plamienie to masz jakiego koloru? Ja ostatnio miałam takie cappucino :dry:

dziewczyny, moja pierwsza weryfikacja:
estradiol 3200
prg 28

moze byc? pewnie mi zwiekszy ilosc luteiny, ja i tak biore wiecej niz mi kazala ;) bo to nie zaszkodzi.

boze, moje relanium juz na mnie nie dziala :(

reklama
Olusia - będzie dobrze, może to plamienie nic złego nie oznacza, ale oczywiście lepiej jest sprawdzić.

Ladygodiva - hm..... ja się niestety nie wyznaję jeszcze ;-)

Do góry