Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Andzia wymioty sa ale mniejsze bo leko dozylne dzialaja, ciekawe jak bedzie na czopkach..
Kasik co to jest LA?
Kasik co to jest LA?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miCześć dziewczyny
Dziękuję Wam bardzo za kciuki ale tak jak przeczuwałam moja beta to zaledwie 1,05 także niestety kolejna klapa.
.
U mnie wystarczyla jedna wizyta z usg w 10 dc. dzien transferu Dr. dopasowal do mnie, moglabym miec transfer juz w tym tyg. no ale ze ja musze doleciec to umowilismy sie na nastepny wtorek z transferem Teraz trzymajcie kciuki za kropka, niech sie ladnie rozmrozi
[/COLOR]lilu jak tam przygotowanie do POMYŚLNEGO crio ;-) no i ile jest wizyt? jak to wyglada? bo ja bede zaczynac...
Ja teraz jestem w invimedzie ale coraz gorzej się tam czuje. Jestem w programie i wydaje mi się że traktują "nas" inaczej. . .Anuszka - a gdzie Ty się leczysz w Warszawie? .
No szukam opinii między innymi też tu i ciągle się zastanawiam.Anuszka ja złożyłam wniosek o zmianę realizatora na Novum w Warszawie , kiedyś tam jeździłam i byłam bardzo zadowolona do dr Lewick....... Musisz poczytać opinie i sama wybrać , ja się jeszcze zastanawiam nad Lewic.... a Obuch.... :-)