reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam.. jakos nie umiem spac.

Kasik aaa no tak... nie skojarzylam skròtu ;-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i wysokie bety ;-)

Cześć dziewczyny

Dziękuję Wam bardzo za kciuki ale tak jak przeczuwałam moja beta to zaledwie 1,05 także niestety kolejna klapa.

.
Przykro mi :(

[/COLOR]lilu jak tam przygotowanie do POMYŚLNEGO crio ;-) no i ile jest wizyt? jak to wyglada? bo ja bede zaczynac...

U mnie wystarczyla jedna wizyta z usg w 10 dc. dzien transferu Dr. dopasowal do mnie, moglabym miec transfer juz w tym tyg. no ale ze ja musze doleciec to umowilismy sie na nastepny wtorek z transferem :) Teraz trzymajcie kciuki za kropka, niech sie ladnie rozmrozi :tak:

Anuszka - a gdzie Ty się leczysz w Warszawie? .
Ja teraz jestem w invimedzie ale coraz gorzej się tam czuje. Jestem w programie i wydaje mi się że traktują "nas" inaczej. . .

Anuszka ja złożyłam wniosek o zmianę realizatora na Novum w Warszawie , kiedyś tam jeździłam i byłam bardzo zadowolona do dr Lewick....... Musisz poczytać opinie i sama wybrać , ja się jeszcze zastanawiam nad Lewic.... a Obuch.... :-)
No szukam opinii między innymi też tu :p i ciągle się zastanawiam.

Dzięki

Przepraszam, że nie napisałam wczoraj ale wróciliśmy późno i od razu poszłam spać padnięta:)

No więc moja wizyta była trochę stresująca. Lekarz robił 2 razy usg, bo za 1 razem nie znalazł pęcherzyka żółtkowego, a powiedział, że przy takiej becie powinien widzieć dużo więcej. No więc ja już czarne myśli miałam. Poszedł do komputera, upewnił się, który to tydzień ciąży, wrócił i za 2 razem podczas usg ścisnął mi tak brzuch, że i pęcherzyk żółtkowy się znalazł :-D. Taka malutka kropeczka, że ciężko było zobaczyć. No ale najważniejsze, że jest. Tylko nastraszył mnie. No i mam zrobić jeszcze badanie homocysteiny i betę na wizytę. I może wtedy odstawi mi acesan. A co do plamień - to wczoraj było ok, żadnego krwiaka nie mam i lekarz sam nie wie skąd plamienia. I w związku z nimi nie zmniejszył mi luteiny i dalej biorę mega dawki :)
Następna wizyta - 24.09.2014 - wizyta serduszkowa.
Mam nadzieję, że dostanę wtedy skierowanie na prenatalne:) Tak więc lekarz powiedział, że jestem w 5tyg i 2 dniu ciąży. Pęcherzyk ciążowy ma 6,2mm.

Anulla gratulację, teraz już tylko do przodu :) Na kiedy masz mniej wiecej TP??

Dziewczyny którym się udało zapraszam na forum Ciężarówki po in vitro tam znajdziecie tematy typowo ciążowe oraz uzyskacie wiele rad :)

Jo.M, tak mi przykro kochana. Tulę mocno :-:)-(
powodzenia na dzisiejszych wizytach
Aisa &&&&&& za wyysoki wzrost bety :-) kiedy masz wyniki?

Bziumelka, nie wiem na kiedy, bo w sumie nie zapytałam lekarza, bo jeszcze jedna wizyta przede mną i wtedy może mi powie. Narazie w ogóle był sceptyczny i powiedział, że jest wszystko w porządku, ale wstrzymać się z mówieniem innym o ciąży, bo to wczesny etap. Więc nie wiem czy mi powie cokolwiek o terminie :sorry2:. Ja się jeszcze obawiam przejść na ciężarówki:) Ale coraz częściej Was podczytuję :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry