reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dorotav extra kurka z Ciebie :-) gratulacje

Anulla śliczny Kropek :tak:

Aisa 79 trzymam kciuki Kochana . Będzie piękna betka :tak:

Całej reszcie życzę młego dnia

Ja niestety do pracy biegnę

reklama
Mam pytanie do dziewczyn po criotransferze. Jakie dawki macie ( mialyscie ) progesteronu jeszcze przed transferem ? wczoraj rozmawialam z Dr. i mowilam mu ze mam crinone 8% progesteron w zelu, 1 dawka zawiera 90 mg. no i ze mam tez recepte na cyclogest 400 mg. Dr. stwierdzil ze wyatarczy mi raz dziennie brac progesteron, tylko nie wiem o ktory mu chodzilo,o crinone czy cyclegest :zawstydzona/y::szok:

Witajcie dziewczyny

Olusia – wyszłaś już ze Szpitala??

A właśnie zapomniałam zapytać. Ponieważ zamiast relanium po transferze polecacie magnez, to chciałam zapytać od kiedy należy go brać, jakie dawki są bezpieczne i jaki magnez... Multum tego w aptekach

Ja biorę magnez 50 mg, ale nie pamiętam z jakiej firmy, bo już opakowanie wyrzuciłam. Znalazłam magnez 100 mg i 200 mg.

Lolitka – jakie dawki najlepiej brać?? Pomóż, pliz

Anuszka ja złożyłam wniosek o zmianę realizatora na Novum w Warszawie , kiedyś tam jeździłam i byłam bardzo zadowolona do dr Lewick....... Musisz poczytać opinie i sama wybrać , ja się jeszcze zastanawiam nad Lewic.... a Obuch....

Ja słyszałam wiele dobrego o dr Obuch…

Tola32 – jak wyniki z egzaminu??

Aisa79 – ze szczerego serducha gratuluję pięknej betki, kciukam za piękne przyrosty. Jak to mówią, jedni odchodzą drudzy przychodzą i ja w to głęboko wierzę. W zeszłym roku w mojej rodzinie dwie osoby zmarły, do tego czasu nikt nie zajął ich miejsca, wciąż czekam…

joasia2906 – bardzo dobrze Cię pamiętam, cieszę się, że się odezwałaś. Czy dr Biernat dokonała tego cudu?? :-)

Asia 77, a dlaczego miałaś wykonywane te badania? Coś było niepokojącego? Mi nikt nigdy nie zlecał żadnych badan w kierunku tego typu zakażen...

Mi mój lekarz też nie zalecał robienia takich badań jak: chlamydia, mycoplasma, ureaplasma, posiew na bakterie i grzyby, ale poprzez doświadczenie Jo.M. postanowiłam je zrobić na własną rękę.

kwiatuszek – dużo cierpliwości Ci życzę w oczekiwaniu na betę.

dorotav – kciukam za Twoją jutrzejszą punkcję i z niecierpliwością czekam na relację. Ja niestety ma przełożoną stymulację. Pieczenia się nasilały i w związku z nimi postanowiłam zadzwonić do mojego dr i przerwać mu ostatni weekend miesięcznego urlopu. Powiem tak nie mam wyrzutów sumienia. Ile można się urlopować, miesiąc to zdecydowanie za długo. Mój dr powiedział, że wolałby poczekać na wynik z posiewu. Tak, więc z bólem serca przystałam na jego zalecenie, a dzisiaj miałabym podglądano. W tym tygodniu mam mieć wynik z posiewu.

dorotav, gratuluję ilości pęcherzyków i trzymam kciuki za punkcję :)

aisa79, kciuki zaciśnięte !

anulla28, gratulacje, uff nieźle musiałaś się zestresować ale ważne że jest pęcherzyk. I teraz odliczanie do serduszkowej. Ja mam za 2 dni, mam nadzieję żę już coś zobaczymy.

Pamiętam miałam robioną ueroplazme ,mykoplazme, i chlamydie bardzo dawno temu ,jakies 6 lat. Na własną rękę bo miałam ciągle jakieś infekcje, ale wynik był negatywny. Jak to się w ogóle łapie?

kwiatuszek, oj ciągnie się ten czas. W którym dniu masz zamiar robić bete?

jo,m :(

reklama
Do góry