reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

bluesky poczekaj, pójdziesz na bete i wszystko się okaże:happy: na razie jeszcze NIC nie wiadomo, trzymam kciuki za Ciebie, tym razem musi się udać, twarda z Ciebie babka :tak: takie jak ty nigdy się nie poddają, pamiętaj!

dorotav no to miłego randkowania z gonapeptylem;-) on był bardzo przyjemny, bo po menpurze mnie sczypalo itp...:-D obys miała takie same odczucia..

mimozama u mnie w klinice robi się weryfikacje 10dpt, wiec może faktycznie za wcześnie ty ją zrobilas...

liskka gratuluje :-) :-)

reklama
Kate możemy gdybać. Okaże się w Poniedziałek.
Nuna ja miałam od początku dwie kom. Obie okazały się oki i z jednej był zarodek. Trzymam kciuki za Ciebie.

dorotav kochana ledwo zyje... caly dzien wymiotowalam i mdlilo mnie, nie bylam wstanie nic zjesc chociaz próbowałam.. jedynie pilam ale w zasadzie lądowało to w wc... ja poki co wole nie wchodzic do kuchni, bo czarno to widze.. a do tego mam infekcje to juz w ogole.. :-( ooo to juz gonapeptyd w ruch, super...

Lilia dzieki kochana za przekazanie wiadomosci... :-)

Jo.M
i jak tam twoje zarodeczki? dziela sie dalej ladnie?:tak:

liskka, gratuluję, niech beta pięknie przyrasta.
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
a jaka mialas?

Mimozama kochana powtorz badanie po weekendzie...trzymam kciuki !! :tak:

blueskye trzymam kciuki... na pewno sie uda... brak objawow to tez objaw... :tak:

nuna25 trzymam kciuki za punkcje i za seks na szkielku...:tak:

Ostatnia edycja:
mimozama :-) i właśnie dlatego ja nigdy nie robię bety ani sikańca wcześniej, zawsze czekam do wyznaczonego dnia, ale raczej ze strachu :happy:

nuna25, witaj na forum, trzymam kciuki za jedynaka, na pewno wszystko skończy się szczęśliwie

kate_p7, ja menopur miło wspominam:happy:, tym razem sama zaproponowałam gonal f , mój doktorek zaczyna dziwnie na mnie patrzeć jak podrzucam co wizytę nowe leki, ciekawe kiedy zapyta się kto tu leczy ? :-D;-)

a ja dzisiaj wykorzystałam ten piękny dzień po pracy i umyłam wszystkie okna, lustra i dwie pary wielkich drzwi od szafy w domu, teraz głupia cierpię i łachudra daje popalić :szok:

WRZESIEŃ

05: Olusia - wizyta z maluchami u doktorka

05: kwiatuszekq20 - podglądanie pęcherzyków
05: nuna25 - punkcja
06: Aisa79 - udany transfer

07: Anulla28 - wysoka beta !!
07: kwiatuszekq20 - punkcja
08: Migotka25 - wizyta kontrolna

08: Mimozama - wysoka beta !!
09: Blake - próba przed transferem
09: martolek - wysoka beta !!

09: bluesky - wysoka beta !!
10: andzia.m - wysoka beta !!

10: dorotav - podglądanie pęcherzyków
15: malaMiii - wizyta

25: kasik36 - badania prenatalne
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

16: gos1512 - podglądanie podczas antyków
Ladygodiva - criotransfer

X/XI: Komóreczka - transfer

Dorota to juz sie zaczęło , zaraz punkcja transfer :) bosko !!! Kciuki za super pęcherzyki :)
W co do kłaczków to juz chciałam napisać ze drugi dzien dzisiaj spokoju ale jednak zaatakował mnie jeden skubaniec , ale nie jest źle wychodzę z domu normalnie !!!!! :) myśle ze 3 miesiace kłaczków to juz przesada :)

dorotav zle zrozumiałam ty juz na początku stymu a nie na wyciszaczach:szok: to juz nie długo punkcja, po następne nie forsuj się tak, zebys się nie rozchorowała!!! nerwami człowiek jest przemeczony i łatwo o infekcje...
:-) zazdroszczę wam dziewczyny, cos się dzieje a my idziemy na wizyte w pon. tzw.konsultacja po nie udanym ivf...może doktorek cos podpowie co zrobić żeby się udało..mamy pytanie czy to możliwe żeby w pierwszym cyklu po ivf była owulacja? bo teraz bym chciała isc na naturalnym cyklu, ale to owu musi być??

Dziewczyny, coz to sa te klaczki?

Mimozama, koniecznie powtorz bete! Ja powtarzalam nawet wtedy, kiedy mi spadac zaczela i bylo wiadomo, ze nic z tego. Nawet wtedy dr kazala sprawdzic bo w przyrodzie wszystko jest mozliwe.

Liskka, gratuluje!

Dziękuję dziewczyny. Bete miałam 1500, to chyba ok, co nie? powiedziała mi że ładna,solidna. Mam brać dalej progesteron i dostałam witaminki. Za dwa tyg kolejna wizyta i sprawdzimy czy jest pęcherzyk i czy ładnie się zagnieździło, oczywiście boję się bardzo...

olusia, co to są te kłaczki?

dorotav, powodzenia z gonalem, też go miałam. Trzymam kciuki

nuna25, na początku miałam 5 pęcherzyków ale 3 przestały rosnąć i wiadomo było od początku że nic z nich nie będzie. Pobrali 2, z czego tylko jedna komóreczka się zapłodniła, więc też miałam 50/50. Podano mi w 3 dobie, i opisali ją 1A- ale nie wiem co to oznacza dokładnie. Bałam się i miałam czarne myśli, bo ani jednej śnieżynki, już szukałam na necie innych klinik...

bluesky, ściskam mocnoo, i wierzę że ten będzie udany.

reklama
lisska super gratulacje:) Beta świetna i tak pozytywnie zazdroszczę:) Miałaś jakieś objawy?
bluesky, kciuki za betę, oby była wysoka. Rozumiem, że chcesz się poddać, ale mam nadzieję, że nie będziesz musiała, bo beta będzie dwucyfrowa :tak:

dziewczyny miałyście bóle jajników? Najpierw bolał mnie prawy, wziełam nospę, to przeszło, teraz lewy :( Boję się, że coś jest nie tak z moją endometriozą i coś się dzieje:(

Do góry