reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
No i niestety nic z tego. Przyznam że czułam że tak będzie. Powtarzać nie ma sensu bo to już 12 dzień po transferze i zero opcji innej. No cóż to była moja ostatnia szansa. Nie mam już więcej kasy na adopcję komórek. Pozostało mi jeszcze do spłaty kredytu tak 23 tys.
Powodzenia wam wszystkim życzę. Przyznam że jakoś spokojnie to przyjełam. Sama się dziwię.
Powodzenia wam wszystkim życzę. Przyznam że jakoś spokojnie to przyjełam. Sama się dziwię.
_Infinity_
Fanka BB :)
Kinga_1 rozumiem że nie ma żadnej nadziei (wynik całkowicie zerowy)? Strasznie mi przykro że nie masz możliwości kolejnego podejścia :-(
Kinga - aż się poryczałam brak mi słów po prostu czemu jednym się udaje a drugim nie? Pytanie bez odpowiedzi Jedynie czego mogę Ci w takim razie życzyć to naturalnego cudu. Wiem, że w niego nie wierzysz - ja bym też nie wierzyła ale.... oby się zdarzył. Życzę Ci tego z całego serca.
wogóle to nie mogę chyba w pracy czytać forum bo raz ryczę przed monitorem a raz się śmieję do monitora...
wogóle to nie mogę chyba w pracy czytać forum bo raz ryczę przed monitorem a raz się śmieję do monitora...
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: