reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jo.M :-:)-(

Kasia ja miałam 6* Clo (jedna inseminacja) i dwie stymulki do in vitro, teraz chciałam spróbować insemki, w międzyczasie na cyklu naturalnym. Dr sugeruje kolejną stymulkę na krótkim.

to cos musi byc nie tak przeciez jak to mozliwe ze tyle naraz ma kleske ??? przeciez to cos nie tak i tu napewno nie z nami :(((((

dzwonilam o te zarodki i juz wiem a wiec koszt razem z lekami jest okolo 5 tyś
dopiero za miesiac moge sie zglosic nie wiem bo lekarz mi powiedzial ze skoro mam 23 lata i dopiero 2 proby za soba to zbyt malo zeby sie decydowac na adopcje zarodka wiec nie wiem doradzcie mi cos ?????

Witajcie dziewczyny. O rany, co się tu dzieje, jakaś czarna passa panuje, trzeba ją koniecznie przerwać.

Karusia, Jo. M - bardzo mi przykro dziewczyny, no brak słów, trzymajcie się :-(

Ann - w Tobie cała nadzieja.

ona - jaka Ty młodziutka jesteś :-) tylko pozazdrościć takiego wieku ;-)

A ja chyba kogoś uszkodzę, cała w nerwancji jestem :wściekła/y: A mój M to do szału mnie doprowadza :wściekła/y: wwwwwwwwrrrrrrrr

Ona masz jeszcze 2 stymulacje z mz wiec najpierw je wykorzystaj.

Mialam robic bete w srode ale jako ze mam te plamienia to zrobie je jutro zeby wiedziec wcześniej czy odstawic leki. Ale nadziei juz nie mam...
Bety i progesteronu nie trzeba robic na czczo, prawda?

Ona ja bym dała tobie jeszże szanse, daj wykazać sie organizmowi:) skorzystaj z możliwości jeszcze 2 prób, wiem ze możesz cieżko przeżyć w razie. O rozczarowanie, ale pamiętaj nie mozemy sie poddać, walczymy do samego końca....
a co do adopcji to ty chcesz juz zapłodnione zarodki tak?

Ann84 , spokojnie moze to nie to co myślimy, ja mam taka nadzieje;(
PDzisiaj mnie ogarnia mega złość na wszystko! Glownie na to ze nie udaje sie zaciazyc nam, tak bardzo na to wszystkie zaslugujemy!!!!

Ostatnia edycja:
genna tak gotowe zarodki do podania

tylko najgorsze jest to ze mialam teraz dwa jeden mi podali w 3 dobie a drugi zostal do 5 doby i przestal sie rozwijac wiec nie wiem czy jest to sens je robic ??

reklama
to ja wkoncu jestem po oficialnej wizycie w invimedzie w Katowicach, klinika juz dziala.
ogolnie jestem w lekkim szoku bo myslalam ze to jakos dluzej bedzie trwało, pani doktor od razu uzgodniła z nami ze bedziemy podchodzic do imsi w protokole krótkim. poki co czekaja nas badania, a w sumie głownie mnie bo ja ich nie mam.
no i mamy duze prawdopodbienstwo ze bedziemy mogli wziasc udział w programie płacisz 50 procent

Do góry