genna
Fanka BB :)
To są witamiygenna no wlasnie nie widizlam sie z nim jak narazie wiec nie a wczesniejszy powiedzial ze tego sie nie da poprawic wiec nie wiem a te leki sa na recepte>?
Bez recepty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To są witamiygenna no wlasnie nie widizlam sie z nim jak narazie wiec nie a wczesniejszy powiedzial ze tego sie nie da poprawic wiec nie wiem a te leki sa na recepte>?
12 , 16 lub 18 tygodni, do punkcjigenna czyli ten koenzyn Q10 mam brac od 12 tygodni wczesniej przed punkcjia?? czy jak???
lawendowy podobno bralas cos na ilosc komorek zeby polepszyc mozesz mi powiedziec co i jaka dawka?
Ona, łykałam DHEA 25 mg x 3. No i moja kuracja trwała przeszło 4 miesiące.
Natomiast CoQ10 brałam w dawce 100mgx3. I tez przez taki sam okres czasu.
Folik i koenzymu bo DHEA nie musze mam nadzieje ze przyniesie efektygenna ok dzieki a jeszcze jakies bierzesz ??
powiedzcie mi bo lekarze niby twierdza ze cala stymulacja nie zagraza naszemu zyciu czy to prawda?