reklama
Dziewczyny, tak śledzę Wasz wątek, bo invitro zawsze mnie interesowało, niestety eMek mój nie wyraża na to zgody, więc ta metoda mnie ominie. Ale piszę z innego powodu, bo tak widzę, że podchodzicie to zabiegów, które mam nadzieję, że będą jak najczęściej udane, ale wiele z Was jest tak ogólnie mało przebadanych. Tzn. na niektóre rzeczy bardzo, a na niektóre znacznie mniej. I tak pomyślałam, bo jestem z Łodzi i chodzę do specjalisty od niepłodności prof. Malinowskiego i widzę w poczekalni, jak wiele kobitek do niego odsyłają inni lekarze, jak już nie wiedzą, jak im pomagać. Mnie też pomógł z pierwszą ciążą, bo mnie dokładnie przebadał, mam nadzieję, że z drugą też się uda. Ostatnio siedziałam z dziewczyną, która miała kilkanaście poronień, a teraz wszystko wskazuje na to, że donosi tę najnowszą. Nie chcę mu robić reklamy, ale może to specjalista dla niektórych z Was. Mnie też go kiedyś polecono na forum, jako osobę od przypadków "beznadziejnych".
Ann84
Fanka BB :)
niestety.. zaczełam krwawić... jutrzejsza beta tylko dla potwierdzenia ze sie nie udało. dziekuje za wsparcie
Co to za złe fatum aż się boję iść na betę bo wiem jaki będzie wynik czemu to takie trudne
kwiatuszekq20
Kurcze dziewczyny co sie dzieje...
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
JoM : kur..jego mac. Pieprzone zycie. Tule.....
szyszka87
dupa.
zaczynam sie tak zastanawiac czy aby na pewno zalezy tu cos od nas?
zaczynam sie tak zastanawiac czy aby na pewno zalezy tu cos od nas?
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Ann: zrob bete najpierw. Mozna krwawic w ciazy. Potwierdz wiec bete czy oby napewno niedodatnia
Podziel się: