reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

hej Wszystkim

Octavi - przykro mi :(

Jo.M - czekam na Twoją bete jak na szpilkach! kciuki zaciśnięte do czerwoności!:tak:

Ona - BRAWO!!!! zuch dziewczyna! koniecznie napisz jak zadzwonią z Gamety; ciekawa jestem...;-)

Leia - bardzo mi przykro, naprawdę nie wiem co napisać....

Szyszka - piękny wynik! :-D

ja moje drogie czekam do środy... dostaje do głowy powoli ale powiedziałam sobie ze wcześniej nie pójde... chyba chcę jak najdłużej żyć nadzieją...

powiedzcie, jak to w końcu jest z tymi komórkami jajowymi - rosną 3 czy 6 miesięcy?? jaką długą przerwę trzeba mieć między kolejnymi stymulacjami???

reklama
Kochane,
Wszystkim dziękuję bardzo za &&&&&&&&&&& , tańce i tupańce. Dziś 10dpt i wynik progestetonu to 29,27
a beta 0,1.
Niewiem dlaczego wczorajszy test pokazał bladą kreskę.... pokazał ją błędnie. Trudo...widocznie nie mó czas...Trzymam kciuki za Was dziewczynki buźka

Karusia aż się prawie popłakałam, :-:)-:)-:)-(
Co się dzieje? Przeciez się powinny bety sypać że ho, w letnich miesiącach łatwiej o zagnieżdżenie (wit. D, owoce, warzywa, ruch)?
Ja od jakiegoś czasu, chyba od Lawendowego Snu lub od Marzenki liczę ile z Nas testowało i ile już doczekało się największego szczęścia wymodlonego. Testowało nas (nie tylko z tego forum)18, mamy 7 dzieci (i 5 ciąż biochemicznych :-(). :-(

Karusia żadne słowa nie pomogą więc TULE CIĘ MOCNO !!!

Martaczi
, nie dostałam jeszcze odpowiedzi, na razie minęlo 2 tygodnie odkąd złożyłam pismo w klinice które mieli przekazać do MZ, dzwoniłam do MZ i powiedzieli ze mam czekać jeszcze, ale jakbym nie dostała odpowiedzi to mam dzwonic jeszcze raz.

Jo.M czekamy na dobre wieści innych nam nie przynoś
Lolitka, Leia Tule was mocno !!!!

Wiecie co na Zakwalifikowane do IVF z rządowym dofinansowaniem stworzyłam tabelke i niestety wynikają z niej same złe rzeczy, na tyle dziewczyn które przeszły procedurę tylko 2 zaciążyły :(
Myślała że IUI daje kiepskie efekty ale IVF też nie pociesza :(
https://www.babyboom.pl/forum/stara...z-rzadowym-dofinansowaniem-66808/#post9889050

dziewczyny dzwonili z gamety jestem zawiedziona bo musze czekac 3 miesiace :( az trzy miesiace to troche dlugo :(bo dopiero po nowym roku beda mieli nowe fundusze!

ale jeszcze dzwonilam po zarodki bede wiedziec po 20 czy da rade w tym roku jeszcze zeby byly jak sie okaze ze tak to robimy transfer zarodka i wtedy bede wiedziec czy moj organizm odrzuca ogolnie zarodki czy te moje sa zaslabe!!

Genna mnie też to załamuje, myślałam, że ivf daje większą szansę a jak widać wcale nie jest różowo :-(

Oktavi Ty byłaś stymulowana clo do IUI czy czymś mocniejszym? Ja byłam stymulowana 6 razy pod rząd (4 x clo i 2 x menopurem) po clo było ok ale po menopurze organizm odczuł stymulację, przytyłam, woda się zaczęła zatrzymywać itp. Też mam niskie AMH, na dodatek mam już swoje lata i nie chciałam czekać. AMH od lutego do września spadło mi z 0,96 do 0,79 więc to szybko leci. Twój gin przy Twoim AMH nie zalecał ivf? Ja bym na Twoim miejscu nie czekała ze stymulacją, jest ona dużo słabsza niż przy ivf więc nie jest to duże obciążenie dla organizmu a co za tym idzie komóreczek.

reklama
Jestem dziewczyny. Tak bardzo bym chciała Wam przekazać dobre wiadomości ale niestety beta standardowo 0,1. Nie wiem już o co chodzi. Jestem bardzo zawiedziona bo takiego dobrego samopoczucia i nastawienia nie miałam już dawno a tu kolejna porażka.Nie wiem chyba byłam bardzo zła w poprzednim życiu , że teraz tak mi się los odwdzięcza. Przykre to jest. Mam jeszcze 2 zarodki , czyli ostatnia moja szansa na urodzenie dziecka. Podejdę w listopadzie jak wszystko będzie ok. Raz jeszcze dziękuję Wam za kciuki , kochane jesteście. ///////////Karusia - też bardzo Ci współczuję chyba razem wylejemy dziś litry łez.//////// Ann - w Tobie ostatnia nadzieja , trzymam kciuki.

Do góry