reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no ja mowie na swoim przykladzie mialam podwojona dawke wiec nie no widocznie wy nie potrzebowalyscie powiekszenia lekow niz te co ustalil rzad!

:) heh

reklama
wczesniejsza histerioskopie mialam ok zadnych zrostow ale nie wiem czy teraz tez nie zrobie bo nie wiem co ze mna nie tak :((((
kiki bedzie dobrze zobaczysz :))))

zula a co to sa za p/c anty-tg i CD56 ????

Ostatnia edycja:
jo.m scratching co to jest ??? naciecie mialam przy crio lipa do plynu wkladaja u mnie w klinice rutynowo i tez dupa zarodki byly ladne i pani z lab powiedziala ze otoczki przy nich nie trzeba bylo nacinac bo wcale gruba nie byla sama jest w szoku ze sie nie udalo co do lekow to ja progesteron mialam az 130 wiec piekny a one i tak sie nie zaimplantowaly ani jeden nie wiem co mam jeszcze zrobic jakas masakra :((((( ja mam pco a wskazanie do in vitro tylko dlatego ze maz czesto jest na wyjazdach wiec nie mamy jak inaczej sie starac :(((( a to i tak zawiodlo tez myslalam nad zmiana kliniki ale sa dziewczyny co im sie udaje wiec stwierdzilam fakt ze moze ja poprostu nie mam szczescia zastanawiamy sie z mezem nad adopcja i to coraz bardziej

mam jeszcze nadzieje ze to moze tsh 2.1 jest za wysokie jade dzis do lekarza niech mi to zbija mysle jeszcze podejsc ale nie wiem kiedy bo teraz czekam na @ pozniej anty i nastepna walka ktorej sie juz tak cholernie boje :(((( i znow bede musiala isc na zwolnienie w pracy mnie chyba zabija no coz i najgorsze te zastrzyki punkcja nie wiem jak ja to znow przezyje tym bardziej ze ze wszystkim jestem sama bo mojego m czesto nie ma :((((

Mi mi - a nie myślałaś nad adopcją, ale komórek?

dzieki dziewczyny. Ja mam tez rozpiske bety z laboru
Zobacz załącznik 585533
wg tych norm mieszcze sie w tych dolnych granicach. ale mimo wszystko boje sie ze ten przyrost bety moze sugerowac o pozamacicznej:(

Kiki - mieścisz się w wcale nie w takiej dolnej normie. Bo zgodnie z wyliczeniami jesteś teraz w ciąży między 4 a 5 tygodniem. Jest specjalny kalkulator, gdzie możesz sobie wyliczyć tydzień ciąży po transferze. Ale o tym to chyba wiesz :)

Lady_margot - nie jestem specjalistką, ale według mnie jeżeli to są normalne dane to możesz mieć objawy hiperstymulacji? ( tak miały tutaj niektóre dziewczyny). A objawy tego to m.in. obrzmiały brzuch, opuchlizna, ból okolic.

kinga mi to nic nie daje bo ja ze stymulacja nie mam zadnego problemu, zarodki tez mam bardzo ladne zawsze 5cio dniowe tylko nie chcą mi się zaimplantować i tu mam największy problem :((((((

daria dziekuje za wiadomosc :)))

Ostatnia edycja:
Mi mi - gotadora ( ale tej chyba już nie znasz, bo jest na ciężarnych po in vitro już - spodziewa się bliźniaków :-)) miała robione badania zarodków, bo właśnie miała 5 dniowe ale nici z tego były, to może i ty coś takiego spróbuj? Może to pomoże?

reklama
a te badania zarodkow to jest to PGD ????? czy cos innego jeszcze pewnie ze sie spytam cala litanie wypisalam pytan i tak latwo dzis nie wyjde z tego gabinetu dziekuje ci kochana czlowiek to jest tak bezradny ile ja bym dala choc za jedno malenstwo

Do góry