mi mi ja mam taki sam problem, też niby zarodki maiłam śliczne, piekne ładne wszystkie 5 blastocysty hodowane do 5-tej doby i również zaden sie nie zaimplantował. Przy tym crio miałam świetnie przygotowane endometrium lekarz mówiła że jest super i co? I nic z tego nie wyszło. Już sama nie wiem moze to trzeba mieć po prostu szczęście, a moze u nas w Polsce lekarze nie są jeszcze na tyle wyuczeni w metodzie in vitro że statystyki urodzeni dzidziusiów ta metoda są tak niskie. Popatrzcie na USA tam in vitro jest powszechnie stosowana metodą i bardziej skuteczną niż u nas i dzieciaczkó jest wiecej niż naszych.
Ja wizytę mam we wtorek 8.10 i zapytam sie doktorka jaka moze być przyczyna braku implantacji takich dobrych zarodków no i od razu porozamwiam o rządówce. Dziewczyny a co to znaczy że do rzadóki trzeba mieć 6 cykli leczenia???
Ja wizytę mam we wtorek 8.10 i zapytam sie doktorka jaka moze być przyczyna braku implantacji takich dobrych zarodków no i od razu porozamwiam o rządówce. Dziewczyny a co to znaczy że do rzadóki trzeba mieć 6 cykli leczenia???