reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kiki - czekamy z Tobą ////// ona - ok jak wolisz , czwartek też jest ok. Po prostu jakieś dobre wiadomości by się przydały. Beta najlepiej 2 cyfrowa i chyba powyżej 20 ale nie jestem pewna./////Madzia trzeba wejść w ustawienia i tam po lewej str jest edytuj albo ustaw sygnaturę. Może też Ci coś się zablokowało w komputerze jak mi bo ja nie mogę wiadomości edytować i moje posty zapisują się w 1 ciągu dlatego już te przerywniki (////) staram się wstawiać żeby było wiadomo o co chodzi

dziewczyny proboje znalezc na forum co sie dzieje w danym dniu z 3 dniowym zarodkiem ale nie moge ma to ktoras pod reka zeby mi przeslac??? jestem ciekawa co dzisiaj sie mniej wiecej dzieje???? wiem ze prosze juz ktorys raz z kolei ale nie moge znalezc

siedze jak na szpilkach wizyte mam po 20stej choc tyle ze @ powoli sie rozkreca... tak jeszcze pomyslalam... mi zawsze transferowali 5cio dniowe zarodki moze one jakies zadobre sa i organizm je odrazu zwalcza na 3dniowych zarodeczkach przeciez tez sie udaje to czemu mi zawsze trzymaja do 5tej doby moze te gorsze maja wieksza szanse wiem czepiam sie...

to widocznie moje tsh jest za wysokie bo wy to choc dostalyscie leki a mi to nawet nikt o tym nie powiedzial u mnie w klinice...

a mam jeszcze pytanie jak zdiagnozowac endometrioze to widac na usg dopochwowym... sa jakies objawy tego przepraszam ze tak mecze

Ostatnia edycja:
mi mi - jeżeli chodzi o endometriozę to nie pomogę w tym temacie. Zarodki 5-dniowe są najlepsze bo skoro na szkiełku zdołały dotrwać to znaczy że są silne , ja bym chciała mieć blastki no ale niestety. Może być że zarodki mają jakąś wadę ale w tej sytuacji nie sądzę żeby dotrwały do 5 doby. Po prostu szczęście też musi być , koniecznie dopytaj o tsh ,może faktycznie jest bardzo wysokie. Napisz co tam po wizycie. I zapytaj lekarza też czemu się nie zagnieżdżają co on na to i co może zmienić po transferze. Zapisz sobie lepiej na kartce pytania bo często jest tak że z głowy coś umyka.

reklama
ona - niestety nie wiem gdzie to odnaleźć ale z tego co pamiętam to od 7dpt zaczyna być produkowane hcg , chyba kilka stron do tyłu coś było w tym temacie

Do góry