reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ona
ja mam ostatnią śnieżynkę, jestem po III podejściach niestety, zakończonych fiaskiem. I transfer 2 maluszków, beta <1 drugi i trzeci to samo. U mnie w ogóle nie ma zagnieżdżeń. Ale mam już syna z 1 związku, i jestem po 3 ciążach pozamacicznych. Ivf u mnie jest dlatego, że po ciążach mam niedrożny jajowód a jeden został wycięty. Tak wygląda moja historia.

Powiedz mi, jak wyglądał transfer u Ciebie? sam Połać go robił?
Radwani może mają wiedzę, ale brak im podejścia do człowieka. Ja wszystkiego muszę dowiadywać się z netu, bo jestem zielona po wizytach :no:

reklama
Ona O ktorej mialas transfer? Ja czekalam do polacia przed 14 z mezem. Jedziemy na tym samym wozku. Tez mialam 1 nieudane ivf u michala.
Kiki dajesz nadzieje ze krio sie udaje:-)

Powiedzcie mi moje Drogie czy ktoras z Was mrozila kom jajowe? Jaki jest procent powodzenia zapłodnienia takiej komorki po rozmrozeniu? Moj lekarz nie ma zdania, jest sceptyczny. Zreszta pewnie nie bede miala nadliczbowych kom...

Ja jestem w ciąży z zamrożonych embrionów, czyli już po zapłodnieniu, o to Ci chodzi? W pierszym cyklu wszepili jeden świeży zarodek i dwa zamrozili. Teraz te dwa miałam wszepione i jestem w ciąży.

dagnes78

tak połać przeprowadzil transfer .....
no fakt wieksza wiedze maja radwani ale połać lepsze podejscie do pacjentki to fakt ...

zobacze co z tego wyjdzie jak narazie pobolewaja mnie troche jajniki tak jakby mi ktos odwazniki zamocowal ale nie wiem czy to dobre:( boje sie jak nie wiem czy sie tym razem uda!!

reklama
Do góry