reklama
malailoncia
Aktywna w BB
mazenka...po cichutku gratuluję:-) jak nic bliźniaki, skoro kreskę już widać
ja nie mam odwagi robić testa, grzecznie czekam dop poniedziałku, zresztą żadnych objawów nie mam, prócz senności, ale w sumie śpię niespokojnie, często się budzę, więc co się dziwić, że potem cały dzień chodzę i ziewam? poza tym cisza, żadnych przeczuć, nic.........strasznie to niepokoi:--(
ja nie mam odwagi robić testa, grzecznie czekam dop poniedziałku, zresztą żadnych objawów nie mam, prócz senności, ale w sumie śpię niespokojnie, często się budzę, więc co się dziwić, że potem cały dzień chodzę i ziewam? poza tym cisza, żadnych przeczuć, nic.........strasznie to niepokoi:--(
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
mazenka super trzymamy dalej kciuki
mazenka
malailoncia ja też nic nie czuję, a wiem, że te dolegliwości mam po lekach, bo nawet paracetamol odchorowuję zawsze. Na tym etapie żadne objawy czy ich brak o niczym nie świadczy, uszy do góry. Pamiętaj o pozytywym myśleniu, sama to sobie wmawiam, ale jest ciężko. Ten strach jest okropny.
lawendowy_sen
Lolitka, nic nie przegapiłaś. Punkcje miałam mieć w piątek, ale dr zadecydował, że to będzie jednak poniedziałek.
Dawkę leku mi zmniejszył, najpierw z 300j, potem na 225j, a teraz biorę tylko 150j.
Jutro mam wizytę, na której dr zadecyduje, czy dalej leki, czy już nie. Nie biorę antagonisty.
Mazenka, i ja przyłączam się do gratulacji :-)
Yupiii!!! Ale czad!!!! Betka, to tylko formalność.
No i z całego serducha życzę Ci bliźniaków.
Dawkę leku mi zmniejszył, najpierw z 300j, potem na 225j, a teraz biorę tylko 150j.
Jutro mam wizytę, na której dr zadecyduje, czy dalej leki, czy już nie. Nie biorę antagonisty.
Mazenka, i ja przyłączam się do gratulacji :-)
Yupiii!!! Ale czad!!!! Betka, to tylko formalność.
No i z całego serducha życzę Ci bliźniaków.
Miłego dzionka, dziewczęta
mazenka
Poszłam dzisiaj na święto piwa, które uwielbiam, ale to był glupi pomysł. Nie dość, ze gorąco, to ludzi tyle, że się przejść nie dało, nie mówiąc już o tym, żeby gdzieś usiąść. A takiego miałam smaka na kurczaczka z różna. A najgorsze jest to, że nie mogłam dojsc do domu. Siadałam co kawałek, bo mi aż w uszach dzwoniło, masakra jakaś.
reklama
Podziel się: