reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, jutro kolejne testowanie, ciekawa jestem czy bety przybędzie i jeśli tak to czy wiele. Wczoraj wysłałam sms-a do mojego Gina, że mam tak niską betę. A on krótko skwitował sms-em " Nie nerwowo, wynik jest dodatni". Na prawdę mnie uspokoił, nie ma co. Od wczoraj znowu boli mnie brzuch jak na @, ale głównie w nocy, a w dzień mnie nie boli, bądź tylko ćmi,no i czasami pokłują jajniki, głównie prawy bo na nich po stymulacji mam torbiele. Czy to nie dziwne że jak jestem w ruchu to mnie nie boli? W nocy biorę nospe forte, mam nadzieję że to nie zaszkodzi.

reklama
Zula, ja od 13 lat biorę hydrocortisonum i pobiorę go jeszcze trochę, bo do końca życia. Nigdy nikt nie zalecił mi z tego powodu łykania dodatkowo probiotyku. Piję tylko siemię lniane. I jak na razie wystarcza. Nie mam żadnych niepożądanych objawów.
Może znowu wybiorę się do Danmedu, gdzie badają cały organizm, między innym pod kątem grzybów, ale nie tylko.
I jak coś jest nie tak, do dają magiczne kropelki :-)

witajcie!
bylam dzisiaj na wizycie po leki ale ich nie dostalam jak narazie bo oczywiscie standardowo pecherzyki z naturalnego cyklu jeszcze nie zniknely wiec czekamy do poniedzialku jesli znow beda to przekluwanie >>>ale u mnie to juz standart w tamtym protokole tez tak mialam:(.....
hmmm jeszcze dobrze nie zaczelam stymulacji a juz pod gorke!:(

a co tam u was slychac??

Maya, Danmed, jest akurat w Gdańsku, ale na dole strony jest mapka i możesz poszukać, gdzie u Ciebie "prześwietlają" organizm. Przykładają do dłoni taki jakby długopis i na monitorze pokazują się wykresy. Wtedy wiadomo, czy coś Ci dolega. Jeśli tak, to przepisują krople na oczyszczenie organizmu.

DAN-MED

Kolejna wizyta już jutro. Następna w piątek. I decyzja kiedy punkcja.
A oprócz bólu jajników, to wszystko ok :tak:

A Ty Kochana, jak się miewasz????

Lawnedowy - dziękuję, a powiedz czy Tobie te kropelki pomogły? jakie masz wrażenia, nie jest to naciąganie?jaki jest koszt u nich tej przyjemności i ile mniej więcej kosztują te kropelki?:-)
Ooo, już jutro masz wizytę, super, to trzymam kciuki aby komórki ukazały już tą właściwą wielkość:tak:

Ja już lepiej, powoli zaczęłam układać sobie dalsze plany i to mnie jakoś trzyma.

Maya, to super, że zaczyna kiełkować dalszy gry-plan.
Zobaczysz wszystko się jeszcze ułoży.
A co do tego badania i oczyszczania organizmu, to powiem Ci tak, samo badanie kosztowało parę lat temu 150 zł,
a te kropelki, które później przepisują są homeopatyczne. 50 ml kosztuje w granicach 77 zł, kiedyś ciut taniej.
Chociaż ja swoje leki kupowałam w Płocku, bo tam jest najtaniej.
W czasie badania oczywiście wyszło wszystko to, co wiedziałam i dodatkowo uczulenie na mleko, gluten, drób.
I coś jeszcze, ale już nie pamiętam.
Czy pomogły? Hmmm, ja nie zauważyłam żadnej różnicy.
Ale moja koleżanka z pracy jest zachwycona. Zaciągnęła tam już całą rodzinę i wszyscy byli na kilku kuracjach.
Jej córce wyleczyli astmę i nie jest już alergiczką, a ona sama pozbyła się uczulenia niewiadomego pochodzenia.
Tutaj chyba dużą rolę odgrywa wiara. Jeśli wierzysz, że Ci to pomoże, to pewnie cukierki pudrowe przyniosą taki sam efekt. A są tańsze :-)
Ale w naszym przypadku, to każda droga działania jest dobra. I będziemy się chwytać wszystkiego.

reklama
Do góry