reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ZANETAANIA już gratuluję; ) szybciutko się skusilas na ten test,ja też będę mieć podany 5 dniowy to zdaze akurat z sikańcem przed Wigilia; ) stawiam na betę 120 ;) MISSDIOR poczekaj kochana jeszcze z 2 dni, nie stresuj się już na zapas bo to może tylko zaszkodzić bądź dobrej myśli. Hess wyrazy współczucia...daj znać jak jutrzejsza wizyta.

zabieraj bałwanka na święta. 4 stymulacja ??? Jezu! To już więcej bym nie robila! jajeczkujesz naturalnie?

Tak ale tylko prawy jajnik,lewy do usunięcia koniecznie. Nieaktywny. Prawy był ok produkował nawet do 20 dojrzałych komórek ale teraz wyprodukował ledwo 5 :-( więc boje się że kolejną stymulacja go wykończyć :-(

Ale endo można potraktować chyba estrogenami, niekoniecznie stymulantami hormonów przysadkowych? tego juz dobrze nie wiem.
Sztuczne jajowody - to coś zmienia?
wiesz? u mnie przy 4 in vitro skończyło się adopcją jajeczek. I jestem najszczesliwsza

Ale endo można potraktować chyba estrogenami, niekoniecznie stymulantami hormonów przysadkowych? tego juz dobrze nie wiem.

Bralam mega dawki estrogenu ostatnim razem po 5 tab. Dziennie i lipa dopiero plastry coś mi daly. Jeżeli chodzi o jajowody to sztuczne nie maja rzęsek które właśnie przenoszą komorę do macicy one są bo są.

aaaa rozumiem
mi bardziej chodziło o in vitro bez stymulacji z braniem estrogenów właśnie, ale twój doktor wie na pewno co robi
Sprawę rozwiązałoby zaskoczenie przez mrozaczka. Pamiętasz morfologię?

reklama
Do góry