reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@missdior I tak sikać musisz, więc co to za różnica czy do pojemniczka czy nie. Zaciskam kciuki i czekam na poranne wieści :)

Ale jakby nawet to myślisz że jak dziś 0,1 to jutro może już być tak koło 25? Zastanawiam się jak zaczyna się wytwarzać to jak to właśnie jest...czy cały dzień i całą noc ile się wyprodukuje

reklama
:(( Tez to przeżywałam. Wiele razy. Na szczęście - jak to mawia Kate_p7 - wcześniej czy później każda z nas będzie mieć brzuch. @missdior kiedy kolejna próba???

W piatek zrobię ta bete bo i tak muszę dla kliniki. Mam jednego balwanka i jakby co to chce jak najszybciej go zabrać...badania miałam już chyba wszystkie możliwe więc nie mam już jakich robić więc jak najszybciej chce. Nie chciałabym kolejnej stymulacji bo to już moja czwartą będzie i moje jajka a dokładnie jedno już ledwo ciagnie

Do góry