reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka 83
A już miałam nadzieje , że to moze dobry znak dla mnie , ale za szybko :( ja miałam dzisiaj w nocy ciągnięcia , kłucia . Jestem dopiero 2dpt wiec to pewnie nie to . Trzeba czekać na betę .....

Martka 83
A już miałam nadzieje , że to moze dobry znak dla mnie , ale za szybko :( ja miałam dzisiaj w nocy ciągnięcia , kłucia . Jestem dopiero 2dpt wiec to pewnie nie to . Trzeba czekać na betę .....

w 2dpt to faktycznie za wcześnie na jakieś objawy. Trzymam kciuki za piękną betę, a powiedz co to za plastry na brzuch? nigdy o czymś takim nie słyszałam

i ja się chętnie dowiem ;-)
yplocka - z tymi powtórnymi badaniami to jakaś głupota;/ Dowiem się na dniach czy i mnie to nie czeka..

Kochani dopisujemy coś? :)

LISTOPAD:
23: emenems - kontrola u lekarza rodzinnego
23: annemarie - drapanko endo;)
23: pkati - kontrola przed crio
23: jeera 86 - wizyta kontrolna (podglądanko)
24: annemarie - wizyta kontrolna przed kolejnym podejściem
24: fruitofhope - wizyta u genetyka
25: emenems - wizyta u położnej
25: zanetaanna - wizyta przed crio
26: stacy - wizyta kontrolna i kolejne spotkanie z maluszkiem
27: moniusia - konsultacja u Profesora
29: Edenlayn - badania prenatalne

GRUDZIEŃ:
02:
kachna84 - wizyta kontrolna
03: Edenlayn - USG połówkowe
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

Ostatnia edycja:
W sumie mnie chyba nie ma co dopisywac bo my lecimy ostatni raz a zarazem pierwszy na stymulowanym naturalskiu..... ale jak by co mam wizyte w poniedzialek 23.11 zeby zobaczyc pecherzyki i jak by jutro owulki nie miala to bedziemy zastrzykiem uwalniac jajeczko ;)

reklama
Emenems - masz rację, skończę 32 lata, czyli będę miała 33. Ahaha, pomyliło mi się wszystko.

ewelinka85 - ja podchodzę teraz 4 raz do stymulacji, a miałam tylko 1 zarodek.

Yplocka - ja podchodzę też komercyjnie i bez refundacji leków. Mnie kazali zrobić te badania co Tobie, ale bez różyczki. Mam już przeciwciala, bo chorowałam, ale lekarka o to nie pytała. Musiałam jeszcze dorobić chlamydie prc, czy jakoś tak, bo jest nowy wymóg, że muszę mieć Igm jak dawczyni materiału genetycznego przy punkcji i ta druga pcr jako biorczyni, czyli przy transferze. Nawet jeśli to jest moje, a nie dawczyni.
Badania robiliśmy na NFZ od internisty i w lux medzie od internisty. Dzięki temu zaoszczędzilismy. I lekarka mówiła, że badania są ważne i roku, a morfologia i coś tam jeszcze 3 miesiące.

Do góry