reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka 83
A już miałam nadzieje , że to moze dobry znak dla mnie , ale za szybko :( ja miałam dzisiaj w nocy ciągnięcia , kłucia . Jestem dopiero 2dpt wiec to pewnie nie to . Trzeba czekać na betę .....

Martka 83
A już miałam nadzieje , że to moze dobry znak dla mnie , ale za szybko :( ja miałam dzisiaj w nocy ciągnięcia , kłucia . Jestem dopiero 2dpt wiec to pewnie nie to . Trzeba czekać na betę .....

w 2dpt to faktycznie za wcześnie na jakieś objawy. Trzymam kciuki za piękną betę, a powiedz co to za plastry na brzuch? nigdy o czymś takim nie słyszałam

i ja się chętnie dowiem ;-)
yplocka - z tymi powtórnymi badaniami to jakaś głupota;/ Dowiem się na dniach czy i mnie to nie czeka..

Kochani dopisujemy coś? :)

LISTOPAD:
23: emenems - kontrola u lekarza rodzinnego
23: annemarie - drapanko endo;)
23: pkati - kontrola przed crio
23: jeera 86 - wizyta kontrolna (podglądanko)
24: annemarie - wizyta kontrolna przed kolejnym podejściem
24: fruitofhope - wizyta u genetyka
25: emenems - wizyta u położnej
25: zanetaanna - wizyta przed crio
26: stacy - wizyta kontrolna i kolejne spotkanie z maluszkiem
27: moniusia - konsultacja u Profesora
29: Edenlayn - badania prenatalne

GRUDZIEŃ:
02:
kachna84 - wizyta kontrolna
03: Edenlayn - USG połówkowe
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

Ostatnia edycja:
W sumie mnie chyba nie ma co dopisywac bo my lecimy ostatni raz a zarazem pierwszy na stymulowanym naturalskiu..... ale jak by co mam wizyte w poniedzialek 23.11 zeby zobaczyc pecherzyki i jak by jutro owulki nie miala to bedziemy zastrzykiem uwalniac jajeczko ;)

reklama
Emenems - masz rację, skończę 32 lata, czyli będę miała 33. Ahaha, pomyliło mi się wszystko.

ewelinka85 - ja podchodzę teraz 4 raz do stymulacji, a miałam tylko 1 zarodek.

Yplocka - ja podchodzę też komercyjnie i bez refundacji leków. Mnie kazali zrobić te badania co Tobie, ale bez różyczki. Mam już przeciwciala, bo chorowałam, ale lekarka o to nie pytała. Musiałam jeszcze dorobić chlamydie prc, czy jakoś tak, bo jest nowy wymóg, że muszę mieć Igm jak dawczyni materiału genetycznego przy punkcji i ta druga pcr jako biorczyni, czyli przy transferze. Nawet jeśli to jest moje, a nie dawczyni.
Badania robiliśmy na NFZ od internisty i w lux medzie od internisty. Dzięki temu zaoszczędzilismy. I lekarka mówiła, że badania są ważne i roku, a morfologia i coś tam jeszcze 3 miesiące.

Do góry