reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Najki ja pojawiam się i znikam ;) jaks dawke masz eutyroxu

25 :)

co do kosztów na ivf z MZ to ja sobie je wszystkie spisuję...jestem po jednej stymulacji (transferze) i po dwóch crio i u mnie w tej chwili jest 3740 zł (badania przed, wszystkie leki, bety itp) + kariotypy i mutacje 980zł

Hessiaku
"refundacja leków do in vitro jest tylko do 3 cykli" ??? 3 cykle? ja nie kumata jestem..wyjaśnisz :D?
Czy jak miałam jedną stymulację i 3 transfery nieudane...to teraz nie będę mieć refundacji?

reklama
najki - 3 cykle to 3 stymulacje inaczej.

fruito - 19-tego mam nadzieję, że już dostanę rozpiskę ze stymulacją i lekarka jeszcze raz mi powie co będziemy robić, bo skleroza nie boli. Proponowała krótki protokół i inne bajery rowery.

Dziewczyny,
czy takie wyniki są ok??? Wyniki z 12 dc., czyli z dziś.

FSH 7,23 mIU/ml

LH 13,68 mIU/ml

prolaktyna 236 mIU/l (norma 102 - 496)

reklama
Do góry