reklama
fruitofhope
Fanka BB :)
Anne a ty tez wybierasz sie do Białegostoku??
fruito - w rządówce koszty to mniej więcej w 2 tys. zł się zamykają. Nie licząc badań, które trzeba zrobić do kwalifikacji, chyba, że masz aktualne. W Inviccie robiłam badania na wirusologie w ramach programu (choć w sumie nie powinno się tak robić). No i do tego jeszcze info - refundacja leków do in vitro jest tylko do 3 cykli. Więc nawet jak będziesz w MZ, a miałaś już np. 3 cykle, to nie będziesz miała refundacji.
Co do badań przed programem, to można też je wydębić od ginekologa na NFZ lub od internisty. Ja teraz tak zrobiłam - trochę tu, trochę tam i w sumie tylko wa 3 badania musiałam zapłacić (moje łącznie z męża).
Co do badań przed programem, to można też je wydębić od ginekologa na NFZ lub od internisty. Ja teraz tak zrobiłam - trochę tu, trochę tam i w sumie tylko wa 3 badania musiałam zapłacić (moje łącznie z męża).
fruitofhope
Hess ja mialam refundacje tylko raz na leki takze jeszcze dwa podejscia będą jejuni 2000 zl az trudno uwierzyć
fruitofhope
To jest najgorsze..... Ale musimy byc dobrej myśli To co 19 sie wszystko okaże??
fruitofhope
Najeczko mozesz mnie dopisac jutro na bete która nie bedzie wysoka i 14 na wizyte chyba ostatnia w tej klinice
reklama
Kropka1985
Czesc dziewczynki!
Ja Tylko ma kwilke
Melduje sie ze od 27/10 zaczelam krotki protokol Jajeczka Ladnie rosna.... Endo ponad 10mm nawet lekarz zadowolona- mowi ze wszystko lepiej wyglada niz ostatnio Jestem Dobrej mysli Buziory!
Ja Tylko ma kwilke
Melduje sie ze od 27/10 zaczelam krotki protokol Jajeczka Ladnie rosna.... Endo ponad 10mm nawet lekarz zadowolona- mowi ze wszystko lepiej wyglada niz ostatnio Jestem Dobrej mysli Buziory!
Podziel się: