reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dorota......obstawiałam jedno ale....masz za swoje.... za zastanawianie się ile zarodków podać "bo nie chcesz bliźniaków" ha!!! masz Ci los..... słyszałam o obumieraniu słabszego ale nie łudź się......na złość matce będą się trzymały razem :) tego Ci życzę.....zobaczysz jakie to szczęście i radość....dla rodziców i dla dzieci.....sama jestem z bliźniaków :D :D wiem co mówię :)

reklama
W sumie tak naprawde do tej pory nie wiadomo. .. buc moze ten prawy tez nie byl całkiem czysty bo badanie bolalo jak cholera... dopiero teraz czekam na @ po tym badaniu ale ze owulka byla po lewej stronie to sie nie łudze ze cos zasloczylo

Co do naszego leczenia to w 2012 zaczelismy soe leczyc i w jednej klinice wytrzymalam 3 cykle.... bo nie robili nic :( teraz od kwietnia (z przerwa od czerwca do wrzesnia) jestesmy w innej klinice i oni sie za nas wzięli :) wiec w sumie leczymy sie łącznie: 6 cykli

Jeera witaj !

A gdzie sie juz leczylas ? Mialas jakies IUI ? Cykle stymulowane ciąże biochemiczne ? Sorki ze tak wypytuje ale znamy raczej swoje historie na pamiec łącznie z wynikami badan :)

Jeera86 nie powinno się wspolzycyc w cyklu kiedy robi się HSG, ponieważ robi się to pod RTG. Gdyby się udało to dziecko mogłoby być chore.

No wlasnie nie mialam kompletnie NIC! w sumie poszlam w poniedzialek aby pogadac moze o iui ze stymulacja wyszlam ze skierowaniem ma ivf... bo normalne ze przy zdrowym jajniku to najpierw od stymulacji czy IUI sie zaczyna...

reklama
Do góry