reklama
"Cykl sztuczny i tak, bo gdyby jeden był sztuczny a drugi po stymulacji, to bym się zastanawiała
A tak to jeden, najwyżej po rodzeństwo wrócisz
Z czego oba to piątki? dobrze pamiętam?"
Tak Kate, piątki. A jaka jest różnica między tymi cyklami bo nie kumam? Teraz jestem w nastepnym cyklu po pobraniu, mam Estrofem na początek potem coś mają dodać - luteinę chyba? A embrio glue mi go nie zostawi? ;-) Nie jest tak skuteczny jak super glue?
Moniusia, po dużej dawce glukozy pacjent może odlecieć dlatego wymagają skierowania od lekarza. Asekuruja się no i mogą być przeciwwskazania Resztę rzeczy robisz jak chcesz, problemów nie robią. Można wziąć cytrynę przekrojoną na pół i poprosić o dodanie do glukozy. Czasem to ułatwia przełknięcie tego...cóśka.
Tak Kate, piątki. A jaka jest różnica między tymi cyklami bo nie kumam? Teraz jestem w nastepnym cyklu po pobraniu, mam Estrofem na początek potem coś mają dodać - luteinę chyba? A embrio glue mi go nie zostawi? ;-) Nie jest tak skuteczny jak super glue?
Moniusia, po dużej dawce glukozy pacjent może odlecieć dlatego wymagają skierowania od lekarza. Asekuruja się no i mogą być przeciwwskazania Resztę rzeczy robisz jak chcesz, problemów nie robią. Można wziąć cytrynę przekrojoną na pół i poprosić o dodanie do glukozy. Czasem to ułatwia przełknięcie tego...cóśka.
jeera86
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Jestem tu "nowa".. haha kogo ja oszukuje w sumie toz to ja juz weteranka.. wlasnie wybilo 6 lat staran... w sumie nigdy nie przypuszczalam ze znajde sie na temacie "in vitro"... no ale here I am dostalismy nasze pierwsze skierowanie na zabieg. W poniedzialek mamy termin pogadanki to sie dowiem co będą chcieli z nami zrobic w sumie wydaje mi sie ( to co wiemy) to nie jest znami tragicznie (chyba ze wyjdxie cos w trakcie)...
A wiec dzien dobry (a raczej dobry wieczór)..
A wiec dzien dobry (a raczej dobry wieczór)..
annemarie
Fanka BB :)
No i jeszcze myślałam, że in vitro to już pewniak, że uda się za pierwszym razem
Invitro pozbawia złudzeń,niestety szybko sprowadza na ziemię ...
reklama
Podziel się: