reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

OlaSzy który ty tydzień ? 35? Bo ja mam to samo z jedzeniem - nie wcisne duzo na raz a ruchy czuje tak wysoko ze nie mam chyba żołądka.
I kłuje na jego wysokości wiec musi byc zmęczony

reklama
"Cykl sztuczny i tak, bo gdyby jeden był sztuczny a drugi po stymulacji, to bym się zastanawiała
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
A tak to jeden, najwyżej po rodzeństwo wrócisz
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
Z czego oba to piątki? dobrze pamiętam?"

Tak Kate, piątki. A jaka jest różnica między tymi cyklami bo nie kumam? Teraz jestem w nastepnym cyklu po pobraniu, mam Estrofem na początek potem coś mają dodać - luteinę chyba? A embrio glue mi go nie zostawi? ;-) Nie jest tak skuteczny jak super glue? :rofl2::-D

Moniusia, po dużej dawce glukozy pacjent może odlecieć dlatego wymagają skierowania od lekarza. Asekuruja się no i mogą być przeciwwskazania Resztę rzeczy robisz jak chcesz, problemów nie robią. Można wziąć cytrynę przekrojoną na pół i poprosić o dodanie do glukozy. Czasem to ułatwia przełknięcie tego...cóśka.

Cześć dziewczyny :) Jestem tu "nowa".. haha kogo ja oszukuje :) w sumie toz to ja juz weteranka.. wlasnie wybilo 6 lat staran... w sumie nigdy nie przypuszczalam ze znajde sie na temacie "in vitro"... no ale here I am :) dostalismy nasze pierwsze skierowanie na zabieg. W poniedzialek mamy termin pogadanki to sie dowiem co będą chcieli z nami zrobic :) w sumie wydaje mi sie ( to co wiemy) to nie jest znami tragicznie (chyba ze wyjdxie cos w trakcie)...
A wiec dzien dobry (a raczej dobry wieczór)..

Witaj jeera86 Myślę że żadna nas kiedyś nie pomyślała by o in vitro. "Przecież nam się uda bez in vitro " tak ja myślałam

Mnie juz nic nie poznawi złudzeń bo ich juz nie mam, w sumie nadzieji tez juz brak.. w sumie to co robie to tylko dla M

reklama
A co do mnie to mialam lekko prl podwyzszone (biore bromokryptyne), no i w tym cyklu mialam badana droznosc i wyszlo ze prawy jest oki ale lewy zablokowany jest.

Do góry