reklama
Emenems "Gruba w workowatej sukience rozmiaru XXL Z 30 kg nadwagi" no chyba nie sprawisz im zawodu i się dostosujesz????????????????????
Dziś drugi telefon z labu: na wyniki PGS czekają tam razem z nami 2 mrożaczki, oba 5BB, jeden 5-cio dniowy, drugi 6-cio dniowy. Oby zdrowe były
Dziś drugi telefon z labu: na wyniki PGS czekają tam razem z nami 2 mrożaczki, oba 5BB, jeden 5-cio dniowy, drugi 6-cio dniowy. Oby zdrowe były
9dpt zarodków 2-dniowych 4A i 5A-B (przy podaniu w 5. dniu byłby dziś 6dpt):
beta HCG 70,54 :-O !!!!!!!!
estradiol 832,2
progesteron 66,46
Ja miałam hcg 40 w 9dpt
Teraz kropek a'la Stefan ma z półtorej kilo
Ewik - cos pomysle na kreacje na swieta hahaah jesCze powinnam miec ślady jedzenia wszedzie
Ja miałam hcg 40 w 9dpt
Teraz kropek a'la Stefan ma z półtorej kilo
Ewik - cos pomysle na kreacje na swieta hahaah jesCze powinnam miec ślady jedzenia wszedzie
Kochana, ale 9dpt zarodka 3-dniowego?
Mój Boże, błagam cię, żebym nie miała trójki. W sumie zapładnialiśmy jeszcze naturalnie moje własne jajeczko.
Kochana, ale 9dpt zarodka 3-dniowego?
Mój Boże, błagam cię, żebym nie miała trójki. W sumie zapładnialiśmy jeszcze naturalnie moje własne jajeczko.
9dpt dwudniowego ale Kate ci zaraz wyłoży ze beta hcg jest bardziej szczegółowe niz samo hcg ktorego składowa jest beta
Ja miałam samo hcg wiec spokojnie !
annemarie
Fanka BB :)
Dorotka-ciesze sie z tej Bety,jakby byla moja....moze ta nasza wiekowosc tak przyciaga.Zyczylym -ci tego dzieciatka z calego serca,po tym wszystkim co przeszlas,po prostu cudnieeeeeee.
Kate -zabiore sie za lekture wieczorem,bo zara lece na basen,bylam u genetyka mam potwierdzona mozaike chromosomow 45x(7),46xx(105) przebadali 112 komorek. I mowia mi na koncu ,ze nie ma tragedii.Nie kumam za duzo z genetyki,ma takie cos ktoras z was.??? zajrze wieczorem,bo mi basen ucieka:-):-):-):-)
Kate -zabiore sie za lekture wieczorem,bo zara lece na basen,bylam u genetyka mam potwierdzona mozaike chromosomow 45x(7),46xx(105) przebadali 112 komorek. I mowia mi na koncu ,ze nie ma tragedii.Nie kumam za duzo z genetyki,ma takie cos ktoras z was.??? zajrze wieczorem,bo mi basen ucieka:-):-):-):-)
Dorota moim zdaniem są oba zarodki, chyba bliźniaki będą jak się utrzymają oba:-) bo to była beta a nie samo hchg? progesteron pięknie napędzony a cyc opadl.... tak?
annemarie jak powiedzieli że nie jest źle to chyba nie ma tragedii
ewi gratuluje dwóch chłopaków
annemarie jak powiedzieli że nie jest źle to chyba nie ma tragedii
ewi gratuluje dwóch chłopaków
reklama
Podziel się: