reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kate w maju 2011 r mialam laparotomie usuwanie miesniakow , a w paznierniku tego samego roku abrazie, w tym roku to wiadomo mam dosc szpitali, koezym własnie zaczelam zazywac od okresu zaczne pic ziola ojca sroki w tym roku tylko juz metody naturalne moze choc ttroche pomoga jak zdecyduje sie na in vitro w przysżlym roku, jakby nie bylo znajoma z pracy po 6 latach stran zaszła po 4 miesiacach leczenia u nanprotechnologa :-)

reklama
hej :)

moniusia - jak nie odbierają...to się pakuj do furki i może podjedź do Invikty? Będziesz spokojniejsza
kachna - super! jeszcze raz gratki i oby hiperka szybko odpuściła...trzymaj się!
inga - bardzo mi przykro, że się nie udało...ściskam mocno i dużo sił Ci życzę Kochana:*

Uciekam do pracy :(
Miłego dnia :happy:

Ok Kate, już nie trzeba jak coś;D
Dodzwoniłam się i od razu pani na infolini powiedziała, że to jest pytanie do p. doktor i ma do mnie dzwonić, albo chociaż w systemie zapisze ;) także luzik ;-)

Ostatnia edycja:
Dorota jeden jedynak sie obroni! czekamy na wiesci!

Kachna ale pi**a z tej piguły :/ mądra się znalazła :/ pewnie przeciwniczka ivf....wrrr, dobrze jej powiedzialas o profesorze! 3maj sie dzielnie!!!! a beta piekna! wysoka jak na 12dpt prawda?! Moze blizniaki! :)

U mnie cisza, nic się nie dzieje, oprocz tego ze się stresuję ciśnieniem (czy nie zacznie skakac), nie mam tabletek, tzn mam tylko dwie, musze isc do internisty, bo w klinice mi nie chcieli przepisac :wściekła/y: Mialam odpoczywac, a od rana w garach i z córcią przeboje, mąż dziś cały dzień w pracy, a chciałam gdzieś wyjść.

Miłego dnia!!!!!

reklama
moniusia nie znam się na tych lekach:-( ovulastan tylko kojarzę... przykro mi, ale ja w ogóle mialm inny protokół.

inga to trzymam kciuki:-p czasem się dzieje, gdy już nie ma szans na pozytywne zakończenie:-p

Do góry