reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki w ten sobotni słoneczny dzień :-)

Dzisiejsze wydarzenie:
DorotaMie - wysoka beta (7dpt)

Kachna co tam u Ciebie?

Ja chyba dzisiaj na grzyby pójdę. Cały gar bigosu nagotowany (tak dietetycznie:-D) to cały dzień z głowy a o 17-tej idziemy na urodzinowego torta do trzylatka :-)

reklama
Cześć! Dziewczynki! Ja na chwilkę.... Nie zrobiłam testu w piątek 11dpt tylko w czwartek po południu. Po ok 20 min zaczęła sie pokazywać 2 kreska( wiem ze to juz sie nie liczy) wieczorem zrobiłam test clear blue bardzo dobry który wykazał brak ciazy. Wiem ze robiłam je za szybko.... Głupia jestem.... Teraz czekam kilka dńi i zrobię znowu z rana.....
Dla polecających mi betę z góry informuje że u nas nie ma! Buziaki!
Miłego dnia!

Hej Dziewczynki!!! Dzień Dobry, Guten Morgen, Buona Giornata!
Słońce faktycznie dziś praży, co byśmy się dzisiaj za bardzo nie spiekły życzę:)

Przeczytałam ambitnie posty z wczoraj. Tyle się działo :) a ja wynosiłam graty ze swojego mieszkania przez cały dzień i kursowałam 3 x do Castoramy. Za 45 minut oddaję klucze i kolejny etap mojego życia zamknięty. A tuż po przekazaniu chaty – BETA!!! AAAAA!!! (7dpt i 11 dzień po zapłodnieniu). Myślę, że po wczorajszych kilku trudnych wiadomościach potrzebujemy dziś bardzo optymistycznej. Prawda? Na przykład ciąży z mojego jedynaka jedynaków – Zarodeczka Schwartzen-Egg klasy C.
Wierzę w niego dziewczyny. Boję się wierzyć za bardzo, żeby w razie czego nie zabolało powalająco.Będę coś wiedzieć koło 12, może 13.

@inga Jak się dziś masz?
@Kachna Szpital jeszcze?

całusy dla Was

Dorota, niech to będzie Twój dzień! Rozdział z mieszkaniem zamknięty, więc trzeba otworzyć ten z ciążą ;)

Kate, wrociliscie z nocnych wojazy bez przygód? ;)

Kachna, jak się czujesz?

Dobrego dnia Wam wszystkim!:ja jadę na wieś do rodziców, micha mi się cieszy! Będzie spokój, las, pies i dobre jedzenie;) wracam jutro;)

Dorota,bedzie wysoka beta:tak:cos tak czuje:-D
JA dzisiaj na u rodziny siostry I chyba sie troszke napije.taką mam chec po tym Wszystkim. Obym tylko nie ryczala po pijaku z tego zalu bo sama sobie leb ukrecę.

Inga kochana,czujesz sie juz troszeczke lepiej?mam nadzieje ze tak.sciskam Cię

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. Jest jakby minimalnie lepiej ale bez szału. Wczoraj pielęgniarka mnie wkurzyla, bo zapytała mnie dlaczego z tą hiprrstymulacja nie pojechałam do Białegostoku skoro tam robiłam in vitro s ja jej na to że to 500 km a ona i co swego więc jej powiedziałam że bym nie przetrwała drogi. Dzisiaj

reklama
Czesc dziewczyny. Jest jakby minimalnie lepiej ale bez szału. Wczoraj pielęgniarka mnie wkurzyla, bo zapytała mnie dlaczego z tą hiprrstymulacja nie pojechałam do Białegostoku skoro tam robiłam in vitro s ja jej na to że to 500 km a ona i co swego więc jej powiedziałam że bym nie przetrwała drogi. Dzisiaj

@Kachna Nie tłumacz się. Nie musisz. Co za cipa z tej piguly. Jasny gwint. Niech robi co do niej należy. Powiedz jej next time że to nie jej interes. Wkurzyłam się też.

Do góry