reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki w ten sobotni słoneczny dzień :-)

Dzisiejsze wydarzenie:
DorotaMie - wysoka beta (7dpt)

Kachna co tam u Ciebie?

Ja chyba dzisiaj na grzyby pójdę. Cały gar bigosu nagotowany (tak dietetycznie:-D) to cały dzień z głowy a o 17-tej idziemy na urodzinowego torta do trzylatka :-)

reklama
Cześć! Dziewczynki! Ja na chwilkę.... Nie zrobiłam testu w piątek 11dpt tylko w czwartek po południu. Po ok 20 min zaczęła sie pokazywać 2 kreska( wiem ze to juz sie nie liczy) wieczorem zrobiłam test clear blue bardzo dobry który wykazał brak ciazy. Wiem ze robiłam je za szybko.... Głupia jestem.... Teraz czekam kilka dńi i zrobię znowu z rana.....
Dla polecających mi betę z góry informuje że u nas nie ma! Buziaki!
Miłego dnia!

Hej Dziewczynki!!! Dzień Dobry, Guten Morgen, Buona Giornata!
Słońce faktycznie dziś praży, co byśmy się dzisiaj za bardzo nie spiekły życzę:)

Przeczytałam ambitnie posty z wczoraj. Tyle się działo :) a ja wynosiłam graty ze swojego mieszkania przez cały dzień i kursowałam 3 x do Castoramy. Za 45 minut oddaję klucze i kolejny etap mojego życia zamknięty. A tuż po przekazaniu chaty – BETA!!! AAAAA!!! (7dpt i 11 dzień po zapłodnieniu). Myślę, że po wczorajszych kilku trudnych wiadomościach potrzebujemy dziś bardzo optymistycznej. Prawda? Na przykład ciąży z mojego jedynaka jedynaków – Zarodeczka Schwartzen-Egg klasy C.
Wierzę w niego dziewczyny. Boję się wierzyć za bardzo, żeby w razie czego nie zabolało powalająco.Będę coś wiedzieć koło 12, może 13.

@inga Jak się dziś masz?
@Kachna Szpital jeszcze?

całusy dla Was

Dorota, niech to będzie Twój dzień! Rozdział z mieszkaniem zamknięty, więc trzeba otworzyć ten z ciążą ;)

Kate, wrociliscie z nocnych wojazy bez przygód? ;)

Kachna, jak się czujesz?

Dobrego dnia Wam wszystkim!:ja jadę na wieś do rodziców, micha mi się cieszy! Będzie spokój, las, pies i dobre jedzenie;) wracam jutro;)

Dorota,bedzie wysoka beta:tak:cos tak czuje:-D
JA dzisiaj na u rodziny siostry I chyba sie troszke napije.taką mam chec po tym Wszystkim. Obym tylko nie ryczala po pijaku z tego zalu bo sama sobie leb ukrecę.

Inga kochana,czujesz sie juz troszeczke lepiej?mam nadzieje ze tak.sciskam Cię

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. Jest jakby minimalnie lepiej ale bez szału. Wczoraj pielęgniarka mnie wkurzyla, bo zapytała mnie dlaczego z tą hiprrstymulacja nie pojechałam do Białegostoku skoro tam robiłam in vitro s ja jej na to że to 500 km a ona i co swego więc jej powiedziałam że bym nie przetrwała drogi. Dzisiaj

reklama
Czesc dziewczyny. Jest jakby minimalnie lepiej ale bez szału. Wczoraj pielęgniarka mnie wkurzyla, bo zapytała mnie dlaczego z tą hiprrstymulacja nie pojechałam do Białegostoku skoro tam robiłam in vitro s ja jej na to że to 500 km a ona i co swego więc jej powiedziałam że bym nie przetrwała drogi. Dzisiaj

@Kachna Nie tłumacz się. Nie musisz. Co za cipa z tej piguly. Jasny gwint. Niech robi co do niej należy. Powiedz jej next time że to nie jej interes. Wkurzyłam się też.

Do góry