reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hope32 przykro mi z powodu tej cholernej bety :(. Nie poddawaj się, jeszcze będziesz się śmiać!!! Wiem, że nie ma takich słów które mogą w takiej chwili pocieszyć, ale wiem, że wszystko będzie dobrze!!!

asia1103 trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! Wysokiej betki życzę :)!!! Daj koniecznie znać!!!

Dziewczyny nie wiecie co z koleżanką gucia_m miała betować w poniedziałek i nie znalazłam żadnego wpisu od niej?
GUCIA odezwij się!!!

Ja czekam na wynik 3 HCG- oby wszytsko było ok!
Buziaki!

reklama
Seria złych wiadomości

Wczoraj odebrałam wyniki kariotypów. U mojego męża - stwierdzono obecność translokacji robertsonowskiej między chromosomami 13 i 14.
Jestem załamana, cały świat znowu się zawalił :-(
PGD robią w Warszawie i Gdańsku. Koszt w okolicach 8 tyś, do tego cale IVF 10tyś i po prostu teraz nas na to wszystko nie stać :-( Wszystkie badania zrobione, miałam w sierpniu startować, ale czego mogłam się spodziewać. W moim życiu nigdy nic nie przychodziło łatwo.
Przeraża mnie wizja przyszłości. Przeraża mnie to, w jakim państwie żyjemy...

Hope, asia - przykro mi, nastepnym razem musi byc lepiej...Balbi-nka - oby ta zla passa szybko minela, zycze pozytywnego rozwiazania problemu.

asia - tak mi przykro, wiem co czujesz niedawno przeżywałam to samo i tak samo jak Ty nie mam mrozaków i mega niską rezerwę jajnikową, trzymaj się kochana,
Balbi-nka- współczuję, ale nie trać nadzieii.............

Hope32, assia-> dziewczyny, tak strasznie mi przykro. Nie poddawajcie sie, jeszcze bedzie dobrze.

Balbinka-> nawet nie wiem co powiedziec. A co dokladnie oznaczy ta translokacja? Jaki ma to wplyw na zajscie w ciaze i potencjalna ciaze?

kurcze ale sie borobiło...znowu zła passa na wątku...Hope, asia tule Was bardzo mocnooooo....
Balbinka a z tym czyms nie ma szans na ciaze?

reklama
Do góry