reklama
Dziewczyny,
lekarz gapa i ja też. Za dużo mi wypisał Menopuru i Cetrotide.
Odsprzedam:
1. Menopur 75 IU FSH + 75 IU LH - 3 fiolki
Wszystkie są już zmieszane z roztworem, bo nie zauważyłam, że lekarz mi za dużo ich wypisał.
Z jednej fiolki zużyłam 300 jednostek.
Posiadam opakowanie i ulotkę do tego. Mam jakby co również paragon z apteki oraz dołączę strzykawki bo mam dużo z poprzednich opakowań. Wszystko nowe, nie otwarte. Dziś zmieszałam, tj. 18.08 i od dziś jest on ważny przez 28 dni.
2. Cetrotide 0,25 mg - nowe, nie otwarte opakowanie. Ważne do 02.2016 r.
Wiadomości słać na PW.
lekarz gapa i ja też. Za dużo mi wypisał Menopuru i Cetrotide.
Odsprzedam:
1. Menopur 75 IU FSH + 75 IU LH - 3 fiolki
Wszystkie są już zmieszane z roztworem, bo nie zauważyłam, że lekarz mi za dużo ich wypisał.
Z jednej fiolki zużyłam 300 jednostek.
Posiadam opakowanie i ulotkę do tego. Mam jakby co również paragon z apteki oraz dołączę strzykawki bo mam dużo z poprzednich opakowań. Wszystko nowe, nie otwarte. Dziś zmieszałam, tj. 18.08 i od dziś jest on ważny przez 28 dni.
2. Cetrotide 0,25 mg - nowe, nie otwarte opakowanie. Ważne do 02.2016 r.
Wiadomości słać na PW.
Sykatynko - przykre to bardzo.Często dopiero w takiej chwili zaczyna sie o tym wszystkim myślec, że każdego czeka to samo - predzej czy później trzeba sie zetknąc ze smiercia. Moja babcia choruje na Alzhaimera i jak patrze na nia to tak strasznie boli.. taka bezradnosc ze nie można jej pomoc. a jest coraz gorzej.
Niebajko gratuluje córuni
Monisia niecierpliwie sie razem z Toba..
Najki - mozesz mnie wpisać na 27 (czwartek) - podgląd endo
Anika- a TY kiedy??
Niebajko gratuluje córuni
Monisia niecierpliwie sie razem z Toba..
Najki - mozesz mnie wpisać na 27 (czwartek) - podgląd endo
Anika- a TY kiedy??
Ostatnia edycja:
agulla84
Fanka BB :)
Sykatynko przykro mi kochana 3maj sie
stacy
Fanka BB :)
Ja juz jestem po wizycie ;-)
JEST SERCE! !!!! Jakie to jest cudowne uczucie, mega wzruszenie ;-)
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze lekarz jeszcze coś widzi, nie jest to tak dokładne tak jak by to pierwsze. Na razie jest do obserwacji. Proszę mnie wpisać na następną wizytę 01.09
JEST SERCE! !!!! Jakie to jest cudowne uczucie, mega wzruszenie ;-)
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze lekarz jeszcze coś widzi, nie jest to tak dokładne tak jak by to pierwsze. Na razie jest do obserwacji. Proszę mnie wpisać na następną wizytę 01.09
Kurcze dziewczynki tak szybko lecicie że nie nadążam nad czytaniem A moja praca skutecznie zabiera mi każdą wolną chwilę...
Sykatynka strasznie mi przykro... moje kondolencje, 3 maj się :*
OlaSzy piękny wózek, zakochałam się <3
Agulla84, Hess, anika11 - trzymam kciuki za udane transfery - pamiętajcie że to forum przynosi szczęście
Annemarie - ty to niecierpliwa jesteś, ale jednak lepiej dmuchać na zimne. U mnie gdyby nie praca to pewnie bym już z 10 razy była u lekarza
Moniusia_ widzisz, wszystko pięknie idzie, niedługo będziesz chodzić z fasolką w brzuszku
Niebajka - ale super, będziesz miała śliczną córeczkę <3
A jeśli chodzi o mnie, to banan nie schodzi mi z ust Widziałam dzisiaj fasolkę! Jest taka mini mini ale JEST! Nie sądziłam że zaznam tego szczęścia kiedykolwiek... Ciężko to opisać słowami. Ogólnie to nie mam żadnych objawów (oprócz piersi) czuję się zupełnie normalnie i już myślałam że coś jest nie tak, ale wszystko jest w porządku. Za 2 tyg następna wizyta
Najki kochana, zapiszesz mnie na kolejną wizytę na 01.09 ?
Sykatynka strasznie mi przykro... moje kondolencje, 3 maj się :*
OlaSzy piękny wózek, zakochałam się <3
Agulla84, Hess, anika11 - trzymam kciuki za udane transfery - pamiętajcie że to forum przynosi szczęście
Annemarie - ty to niecierpliwa jesteś, ale jednak lepiej dmuchać na zimne. U mnie gdyby nie praca to pewnie bym już z 10 razy była u lekarza
Moniusia_ widzisz, wszystko pięknie idzie, niedługo będziesz chodzić z fasolką w brzuszku
Niebajka - ale super, będziesz miała śliczną córeczkę <3
A jeśli chodzi o mnie, to banan nie schodzi mi z ust Widziałam dzisiaj fasolkę! Jest taka mini mini ale JEST! Nie sądziłam że zaznam tego szczęścia kiedykolwiek... Ciężko to opisać słowami. Ogólnie to nie mam żadnych objawów (oprócz piersi) czuję się zupełnie normalnie i już myślałam że coś jest nie tak, ale wszystko jest w porządku. Za 2 tyg następna wizyta
Najki kochana, zapiszesz mnie na kolejną wizytę na 01.09 ?
reklama
Podziel się: