reklama
anika, aha no to dobrze, że dadzą radę , bo oczywiście stres ;D ale nie wiem czy coś będę miała, bo cisza na wizycie zbada mnie i też stymulacja się zacznie gdzieś tak mówił przez tydzień i 4 dni i punkcja Jeśli będzie 17-ego to termin porodu mam w rocznicę mojego ślubu ))) więc musi się udać I czuję, że tak miało być chyba hehe
Fajnie, jesteśmy na podobnym etapie Moje podejście też pierwsze Tyle, że ja nie próbowałam tego wszystkiego co Ty Nie chciałam się w to bawić i stresować.. od razu ivf
Fajnie, jesteśmy na podobnym etapie Moje podejście też pierwsze Tyle, że ja nie próbowałam tego wszystkiego co Ty Nie chciałam się w to bawić i stresować.. od razu ivf
Ostatnia edycja:
Bety72
Fanka BB :)
Dziewczyny od którego dc zaczynałyście długi protokół? Ja jak miałam 4 lata temu to jakoś pod koniec cyklu i ogólnie po mc już była punkcja i transfer. Teraz jadę w 15dc i chyba też takj będzie ale nie wiem bo jeszcze nic nie uzgadniałam z dr i ogólnie to nie wiem czy będzie kazał powtarzać badania bo przez ostatnie 6 mc podchodziłam do trzech crio.
Dziewczyny od którego dc zaczynałyście długi protokół? Ja jak miałam 4 lata temu to jakoś pod koniec cyklu i ogólnie po mc już była punkcja i transfer. Teraz jadę w 15dc i chyba też takj będzie ale nie wiem bo jeszcze nic nie uzgadniałam z dr i ogólnie to nie wiem czy będzie kazał powtarzać badania bo przez ostatnie 6 mc podchodziłam do trzech crio.
Ja od 21 dc spray do nosa
stacy
Pamiętam jak pierwszy raz musiałam iść na usg na początku cyklu. Ale się stresowalam bo @ szaleje a tu takie rzeczy :-)
OlaSzy
anika11 - ja rozmowę a anestezjologiom miałam w dniu wykonywanej punkcji, standardowe wykonanie wywiadu, zbadanie ciśnienia, waga o ile dobrze pamiętam. Jednak zarówno punkcję jak i transfer miałam w tygodniu, ale tą niedzielą się w ogóle nie martw! Lekarz będzie na Ciebie czekać, zrobią wywiad i znając życie, nie będziesz jedyną tego dnia pacjentką na oddziale;-)
anika11
Bety, ja od poczatku cyklu antyki do konca opakowania, a od 15dc gonapeptyl. Badania sa ważne 6mcy, więc jesli nie mineło tyle czasu, mozesz byc spokojna
Moniusia, za pierwszy badaniem w czasie 2 stresowalam się dokładnie tym samym, a potem juz luzik idziemy pdoobnie! niech nam się szczęsci
Moniusia, za pierwszy badaniem w czasie 2 stresowalam się dokładnie tym samym, a potem juz luzik idziemy pdoobnie! niech nam się szczęsci
reklama
Podziel się: