reklama
Ale się dzieje w kalendarzu dziewczyny u Was widać że wakacje będą owocne.
Moja bliska koleżnka w zeszłą sobotę miała punkcję, pobrano tylko dwie komórki, jedna się zapłodniła i w 3 dobie podana, betę robi w pt, oby jej sie udało. Nie wie jaki zarodek jej podano bo nie pytała, to jej drugie podejscie, w pierwszym z 10 pobranych pęcherzyków nie było komórek, ma pco.
My póki co rośniemy, w poniedziałek synuś wagę miał prawie 1500 gramów, szacunkowa waga końcowa 3500A imię wybrane od dawna Igorek
Moja bliska koleżnka w zeszłą sobotę miała punkcję, pobrano tylko dwie komórki, jedna się zapłodniła i w 3 dobie podana, betę robi w pt, oby jej sie udało. Nie wie jaki zarodek jej podano bo nie pytała, to jej drugie podejscie, w pierwszym z 10 pobranych pęcherzyków nie było komórek, ma pco.
My póki co rośniemy, w poniedziałek synuś wagę miał prawie 1500 gramów, szacunkowa waga końcowa 3500A imię wybrane od dawna Igorek
stacy
Fanka BB :)
Wow najki ale mam intensywny kalendarz
Gizas - Igor? ładne imię, naszych znajomych dziecko ma tak na imię.
Gizas - Igor? ładne imię, naszych znajomych dziecko ma tak na imię.
Anika myśle że bez paniki. Ja nawet jeden dzień miałam przerwy (14.) bo stłukłam jedną dawkę i mi brakło! oczywiście spanikowana dzwoniłam do dr R. ale mnie uspokoił, że ok nic się nie stanie jak nie wezmę i nie będzie to miało dużego wpływu (ale to bylo z pierwszej dawki gonapeptylu czyl przed stymulację). Tak czy tak myślę podobnie jak dziewczyny - że godzina czy dwie wielkiej różnicy nie uczyni
reklama
Podziel się: