reklama
dariaa16
Fanka BB :)
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
mysle ze i mnie niebedzie stac.... teraz ciezki rok przedemna.....ostatni rok magisterski i pisanie pracy.... plus moj slub i ostatnia szansa na in vitro z MZ...odpoczne napewno miesiac dwa bo zanim wszystko znow sie zacznie to sie zejdzie..
ale niewiem kompletnie od czego zaczac gdzie szukac pomocy....problemu ...jakie badania...rady...leki...itd...
mysle ze i mnie niebedzie stac.... teraz ciezki rok przedemna.....ostatni rok magisterski i pisanie pracy.... plus moj slub i ostatnia szansa na in vitro z MZ...odpoczne napewno miesiac dwa bo zanim wszystko znow sie zacznie to sie zejdzie..
Emilia, masz leniwą powiekę jak Paris Hilton?Zastanów się czy chcesz ją zmniejszać, możesz zawsze praktykować "wrogie spojrzenie z pogardą" w stronę znienawidzonych osób
bądź na kolejne głupie pomysły męża:-)
Hahahahaha nie
Moja mlodsza sisotra tez to ma tylko u bój lepeiej bo od srodka oka i ms przez to skośne oczy a ja na mopsa
Zaraz znajde fote to pokaze
Zobacz załącznik ImageUploadedByForum BabyBoom1438177425.713622.jpg
O to chodzi - ogolnie uśmiechałam sie na zdjeciu i to masakra jest - ale za rok befzie pieknie
O to chodzi - ogolnie uśmiechałam sie na zdjeciu i to masakra jest - ale za rok befzie pieknie
Załączniki
Dariaa16 - oczywiście to Twój wybór, ja miałam 2 symulacje, czeka mnie trzecia, miałam 1 transfer. A przed in vitro byłam stymulacją CLO i zastrzyków na pęknięcie (ale to tylko 2 razy) przez 2,5 roku. Ja się nie poddaje. Ty też nie powinnaś, ale to Twój wybór. Może na razie odpocznij. Szkoda zmarnować rządówke. Na i masz dopiero 23 lata, masz czas 
Dariaa leków to ty jeszcze nie odstawiaj do 10dpt masz brać, jest jeszcze 30%szans ze beta się pojawi 10dpt, trzeba poczekać. Co do genetyki to zależy po której stronie jest problem... a masz drożne jajowody i mąż zdrowy? jaki u was problem? zastanawia mnie klasa twoich zarodków z tego co pamiętam wszystkie cztery były prawie identyczne, wszystkie były blastkami co jest super:-) ale ta identyczność mnie zastanawia...powinny być różnej klasy w sumie cztery to bardzo dużo zarodków....
anika11
Daria, przykro mi, ze się nie powiodło. Jesteś bardzo młodą osobą i aktualnie masz wiele na głowie - magisterka, ślub itd. dobrze będzie, jesli dasz sobie czas na oddech, zrobisz dodadtkowe badania i wrócisz - szkoda marnowac kwalifikację do programy, skoro nie tak pewne jest u Was komercyjne podejście. ściskam!!
emenems, właśnie zdałam sobie sprawę, że ja też chyba mam opadajace powieki! całe życie i się nie zorientowalam
OlaSzy, dzięki za wskazówki co do zastrzyków
a dr Połać bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru - odpowiada mi
zadowolona wyszłam wizycie, optymistycznie nastawiona - to chyba najlepsze podsumowanie
a TObie życze udanego pobytu w Kołobrzegu 
emenems, właśnie zdałam sobie sprawę, że ja też chyba mam opadajace powieki! całe życie i się nie zorientowalam
OlaSzy, dzięki za wskazówki co do zastrzyków
Daria, przykro mi, ze się nie powiodło. Jesteś bardzo młodą osobą i aktualnie masz wiele na głowie - magisterka, ślub itd. dobrze będzie, jesli dasz sobie czas na oddech, zrobisz dodadtkowe badania i wrócisz - szkoda marnowac kwalifikację do programy, skoro nie tak pewne jest u Was komercyjne podejście. ściskam!!
OlaSzy, dzięki za wskazówki co do zastrzykówa dr Połać bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru - odpowiada mi
zadowolona wyszłam wizycie, optymistycznie nastawiona - to chyba najlepsze podsumowanie
a TObie życze udanego pobytu w Kołobrzegu
![]()
Hahahaah wariatka
Ja całe zycie maluje poatek linii załamania zeby to ukryć ale zanim rzęsy mi wyschną slbo kreska ( ktorej nigdy nie widac ) to albo zamknięte oczy slbo trzymam do gory reka powiekę bo inaczej sie odbije ...
No okropne sa
OlaSzy
dr Połać ma to do siebie, że jest mega sympatyczny i te poczucie humoru.:-) Za każdym razem wychodziłam z gabinetu z wielkim bananem na twarzy. Te nastawienie lekarza też jest bardzo ważne, bo podchodząc do punkcji czy transferu zawsze byłam zrelaksowana i się nie bałam. Oby wszystko poszło tak dobrze jak wizyta:-)
reklama
niebajka
Zasnąć na 2 godziny i tu wrócić to sie nie nadrobi
Daria, teraz jest Ci smutno, źle i jestes zniechecona - to zrozumiale. Ale odetchnij i przemysl cala sprawe, pezedyskutuj z przyszlym mezem, bo rzadowka dla niejednej z nas to jedyna szansa na 3 procedury.. szkoda by bylo odpuścić!
Wy opadające powieki, ja brwi..
się dogadamy
3 dzien mam temperature:/ jutro ide podgladnac Bąbla (najki
) to moze gin cos poradzi, bo sie wykanczam.
Daria, teraz jest Ci smutno, źle i jestes zniechecona - to zrozumiale. Ale odetchnij i przemysl cala sprawe, pezedyskutuj z przyszlym mezem, bo rzadowka dla niejednej z nas to jedyna szansa na 3 procedury.. szkoda by bylo odpuścić!
Wy opadające powieki, ja brwi..
3 dzien mam temperature:/ jutro ide podgladnac Bąbla (najki
Podziel się: