reklama
dariaa16
Fanka BB :)
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
mysle ze i mnie niebedzie stac.... teraz ciezki rok przedemna.....ostatni rok magisterski i pisanie pracy.... plus moj slub i ostatnia szansa na in vitro z MZ...odpoczne napewno miesiac dwa bo zanim wszystko znow sie zacznie to sie zejdzie.. ale niewiem kompletnie od czego zaczac gdzie szukac pomocy....problemu ...jakie badania...rady...leki...itd...
mysle ze i mnie niebedzie stac.... teraz ciezki rok przedemna.....ostatni rok magisterski i pisanie pracy.... plus moj slub i ostatnia szansa na in vitro z MZ...odpoczne napewno miesiac dwa bo zanim wszystko znow sie zacznie to sie zejdzie.. ale niewiem kompletnie od czego zaczac gdzie szukac pomocy....problemu ...jakie badania...rady...leki...itd...
Emilia, masz leniwą powiekę jak Paris Hilton? Zastanów się czy chcesz ją zmniejszać, możesz zawsze praktykować "wrogie spojrzenie z pogardą" w stronę znienawidzonych osób bądź na kolejne głupie pomysły męża:-)
Hahahahaha nie obie mam takie ze powieka nachodzi mi na linie rzes i wyglądam na wiecznie zmeczona - niestety nie groźna hahaha
Moja mlodsza sisotra tez to ma tylko u bój lepeiej bo od srodka oka i ms przez to skośne oczy a ja na mopsa
Zaraz znajde fote to pokaze
Zobacz załącznik ImageUploadedByForum BabyBoom1438177425.713622.jpg
O to chodzi - ogolnie uśmiechałam sie na zdjeciu i to masakra jest - ale za rok befzie pieknie
O to chodzi - ogolnie uśmiechałam sie na zdjeciu i to masakra jest - ale za rok befzie pieknie
Załączniki
Dariaa16 - oczywiście to Twój wybór, ja miałam 2 symulacje, czeka mnie trzecia, miałam 1 transfer. A przed in vitro byłam stymulacją CLO i zastrzyków na pęknięcie (ale to tylko 2 razy) przez 2,5 roku. Ja się nie poddaje. Ty też nie powinnaś, ale to Twój wybór. Może na razie odpocznij. Szkoda zmarnować rządówke. Na i masz dopiero 23 lata, masz czas
Dariaa leków to ty jeszcze nie odstawiaj do 10dpt masz brać, jest jeszcze 30%szans ze beta się pojawi 10dpt, trzeba poczekać. Co do genetyki to zależy po której stronie jest problem... a masz drożne jajowody i mąż zdrowy? jaki u was problem? zastanawia mnie klasa twoich zarodków z tego co pamiętam wszystkie cztery były prawie identyczne, wszystkie były blastkami co jest super:-) ale ta identyczność mnie zastanawia...powinny być różnej klasy w sumie cztery to bardzo dużo zarodków....
anika11
Daria, przykro mi, ze się nie powiodło. Jesteś bardzo młodą osobą i aktualnie masz wiele na głowie - magisterka, ślub itd. dobrze będzie, jesli dasz sobie czas na oddech, zrobisz dodadtkowe badania i wrócisz - szkoda marnowac kwalifikację do programy, skoro nie tak pewne jest u Was komercyjne podejście. ściskam!!
emenems, właśnie zdałam sobie sprawę, że ja też chyba mam opadajace powieki! całe życie i się nie zorientowalam
OlaSzy, dzięki za wskazówki co do zastrzyków a dr Połać bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru - odpowiada mi zadowolona wyszłam wizycie, optymistycznie nastawiona - to chyba najlepsze podsumowanie a TObie życze udanego pobytu w Kołobrzegu
emenems, właśnie zdałam sobie sprawę, że ja też chyba mam opadajace powieki! całe życie i się nie zorientowalam
OlaSzy, dzięki za wskazówki co do zastrzyków a dr Połać bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru - odpowiada mi zadowolona wyszłam wizycie, optymistycznie nastawiona - to chyba najlepsze podsumowanie a TObie życze udanego pobytu w Kołobrzegu
Daria, przykro mi, ze się nie powiodło. Jesteś bardzo młodą osobą i aktualnie masz wiele na głowie - magisterka, ślub itd. dobrze będzie, jesli dasz sobie czas na oddech, zrobisz dodadtkowe badania i wrócisz - szkoda marnowac kwalifikację do programy, skoro nie tak pewne jest u Was komercyjne podejście. ściskam!!
Hahahaah wariatka
Ja całe zycie maluje poatek linii załamania zeby to ukryć ale zanim rzęsy mi wyschną slbo kreska ( ktorej nigdy nie widac ) to albo zamknięte oczy slbo trzymam do gory reka powiekę bo inaczej sie odbije ...
No okropne sa
OlaSzy
dr Połać ma to do siebie, że jest mega sympatyczny i te poczucie humoru.:-) Za każdym razem wychodziłam z gabinetu z wielkim bananem na twarzy. Te nastawienie lekarza też jest bardzo ważne, bo podchodząc do punkcji czy transferu zawsze byłam zrelaksowana i się nie bałam. Oby wszystko poszło tak dobrze jak wizyta:-)
reklama
niebajka
Zasnąć na 2 godziny i tu wrócić to sie nie nadrobi
Daria, teraz jest Ci smutno, źle i jestes zniechecona - to zrozumiale. Ale odetchnij i przemysl cala sprawe, pezedyskutuj z przyszlym mezem, bo rzadowka dla niejednej z nas to jedyna szansa na 3 procedury.. szkoda by bylo odpuścić!
Wy opadające powieki, ja brwi.. się dogadamy
3 dzien mam temperature:/ jutro ide podgladnac Bąbla (najki ) to moze gin cos poradzi, bo sie wykanczam.
Daria, teraz jest Ci smutno, źle i jestes zniechecona - to zrozumiale. Ale odetchnij i przemysl cala sprawe, pezedyskutuj z przyszlym mezem, bo rzadowka dla niejednej z nas to jedyna szansa na 3 procedury.. szkoda by bylo odpuścić!
Wy opadające powieki, ja brwi.. się dogadamy
3 dzien mam temperature:/ jutro ide podgladnac Bąbla (najki ) to moze gin cos poradzi, bo sie wykanczam.
Podziel się: