OlaSzy
Fanka BB :)
Sykatynko - wczoraj jak byłam na izbie to właśnie pytali mnie o te twardnienia brzucha. Dr powiedziała, że jak mniej niż 3 razy dziennie to nie ma paniki, jak częściej to coś może być na rzeczy. Więc na razie tym się nie martw. Obserwuj reakcje, napisz sobie na kartce kiedy ból się nasila i jak długo trwa, postaraj się też go opisać. Jeżeli (odpukać, TFU TFU TFU!) pojedziesz na izbę, uwierz mi, że zapomnisz o wszystkim bo będziesz tak zestresowana, tak to pokażesz karteczkę lekarzowi i on sam będzie wiedzieć o co pytać.
Tymczasem relaksuj się, myśl o wózkach, przewijakach i małych skarpeteczkach :-) postaraj się też zasnąć. Ja zauważyłam po sobie, że taka godzinka snu działa rewelacyjnie na bóle - zaraz przechodzą. Może i wpędziłam Cię teraz w lekką panikę, za co przepraszam, wiem, że teraz jesteśmy bardzo przewrażliwione, dlatego życzę Ci szybkiego powrotu do formy!
Kłujące się aktualnie dziewczyny - zobaczycie, że zaraz będzie po wszystkim, rachu ciachu punkcja, transfer i zaczniecie rosnąć!:-)
Tymczasem relaksuj się, myśl o wózkach, przewijakach i małych skarpeteczkach :-) postaraj się też zasnąć. Ja zauważyłam po sobie, że taka godzinka snu działa rewelacyjnie na bóle - zaraz przechodzą. Może i wpędziłam Cię teraz w lekką panikę, za co przepraszam, wiem, że teraz jesteśmy bardzo przewrażliwione, dlatego życzę Ci szybkiego powrotu do formy!
Kłujące się aktualnie dziewczyny - zobaczycie, że zaraz będzie po wszystkim, rachu ciachu punkcja, transfer i zaczniecie rosnąć!:-)