reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sykatynka ja cie rozumiem mam wizyte dopiero s przyszyły czwartek, a dzis obudziłam sie bez objawów - nie ma mdlosci i głowa nie boli i si bardzo bardzo stresuje ze to za wcześnie jak na mijanie objawów :(

reklama
sykatynka - kciuki zaciśnięte! :tak: Ale jestem pewna, że wszystko jest ok! Idziesz tylko to potwierdzić :-) Daj znać po wizycie!!!

Emenems nie przejmuj sie dzisiejszym brakiem objawów ,bo to dopiero początek dnia ..poprostu miałas lepszy poranek [emoji6]

Sykatynka na pewno bedzie wszystko wporzadku ,trzymam mocno kciuki &&& :)

Dzieki ilka:)
Ze wszystkiego mi pasuje zebym nie miała albo miała wiczorem bo zaraz jade do pracy a od jutra juz normalnie 8-15.30 wiec pod katem pracy to mi pasuje oczywiscie tylko ja se zawsze cos nawkrecam

Cześć kochane,
wrzucam na szybko kalendarz, mówcie kogo gdzie wpisać, bo nie wiem, czy wyłowiłam aktualny, może kogoś brakować :(

CZERWIEC

08: Sykatynka: wizyta serduszkowa u Kunickiego
08: Hess - posiew + usg endo
08: Szila - owocna punkcja
11: IngaPo - wizyta przedstymulacyjna
13: Szila - udany transfer
16: kwiatuszek - wizyta w Novum
18: Szkrabek - wizyta kontrolna
22: Kate - spotkanie z maluszkiem na USG
25: Madziulka - spotkanie z maluszkiem na USG

Dariaa - histeroskopia i sctratching endometrium
Bety72 - criotransfer
niebajka - criotransfer
Hess - criotransfer
Emenems - USG genetyczne

LIPIEC

01: Tola32: wizyta u drugiego immunologa

Dariaa - criotransfer
Najki - stymulacja i transfer
Stacy - stymulacja i transfer

Przepisz mój criotransfer na lipiec bo w czerwcu nici

Ja bym chciała 11 wizyta przed crio:)

Niebajka fajnie masz u mnie niestety przesunięte o mc ale cóż poczekam., Trzymam za Ciebie kciuki

Sykatynka, Szila trzymam kciukasy i wiem, że wszystko jest OK
Emenems nie stresuj się niepotrzebnie :-)
Pozostałe laski też będziecie szczęśliwymi mamuśkami bo przecież taki nasz cel no i oczywiście los :tak:

reklama
Do góry