reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Isabell1986 witaj:)
ten sam rocznik, też Invicta Wrocław i podobny czynnik niepłodności..
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!

Ja jestem po wizycie i niestety klops:no:...myślałam, że lada moment zacznę się kłuć aleee w klinice skończyła się kasa na rządówce..i trzeba czekać. Cisnę zatem dalej Ovulastan i za miesiąc znów wizyta 1W.
Nie ukrywam wróciłam nieco rozgoryczona :-(

reklama
Emenems a powiedz mi co my na to poradzimy ze chorzy jesteśmy, no chyba nie jest to zależne od nas.. kobiety maja z 5 poronień zanim urodzą zdrowe dziecko, ale nikt ich za to nie piętnuje. Jak stare pryki powyżej 50tki dzieci sobie robią z młodymi żonkami, to jest super, bo przecież skoro mogli naturalnie to na pewno zdrowe. To na pewno, to jedno dziecko z porażeniem, innym przypadku bezpłodne a jeszcze innym, nowotwór w wieku dziecięcym. Nie tylko my ingerujemy w naturę, wszyscy to robią a wyniki poznamy za 10-20lat. Poza tym pójdź do poradni matki i dziecka do genetyka spójrz na osoby w kolejce to nie "stare" matki po in vitro..

sykatynka mam za duoz wolnego czasu ostatnio:-p

Ostatnia edycja:
Najki, co za beznadzieja.... Wiedziałam że można nie przyjąć kogoś do programu ale żeby kasa się skończyła kiedy jest w trakcie przygotowań? Ale za miesiąc już będą mieli kasę?

Tak. Mają wszystko wznowić od lipca..także miesiąc dłużej na Ovulastanie no i ogólnie miesiąc w dupę...

Jestem zdenerwowana bo u mnie w pracy sa remonty i cos używają dzis co śmierdzi jak jakis klej i w całej piekarni - masakra nie da sie przejsc gdziekolwiek ...... Co ja mam zrobic :( tak sie boje o kropka

Nie mam szans bo jestem sama do dzis - nawet bym komu nie miała powiedziec ...
Szefowie na konferencji kolezanka w Grecji i dupa - musze sama zamknac dzis produkcje i zamówienia
Poki co siedze n drugim koncu w innym biurze ale to masakra - o kazdy fax papierek musze do mojego latac s śmierdzi na maxa a robotnicy spbie w maskach chodzą a my mamy sie truć

reklama
Do góry