reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Isabell1986 witaj:)
ten sam rocznik, też Invicta Wrocław i podobny czynnik niepłodności..
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!

Ja jestem po wizycie i niestety klops:no:...myślałam, że lada moment zacznę się kłuć aleee w klinice skończyła się kasa na rządówce..i trzeba czekać. Cisnę zatem dalej Ovulastan i za miesiąc znów wizyta 1W.
Nie ukrywam wróciłam nieco rozgoryczona :-(

reklama
Emenems a powiedz mi co my na to poradzimy ze chorzy jesteśmy, no chyba nie jest to zależne od nas.. kobiety maja z 5 poronień zanim urodzą zdrowe dziecko, ale nikt ich za to nie piętnuje. Jak stare pryki powyżej 50tki dzieci sobie robią z młodymi żonkami, to jest super, bo przecież skoro mogli naturalnie to na pewno zdrowe. To na pewno, to jedno dziecko z porażeniem, innym przypadku bezpłodne a jeszcze innym, nowotwór w wieku dziecięcym. Nie tylko my ingerujemy w naturę, wszyscy to robią a wyniki poznamy za 10-20lat. Poza tym pójdź do poradni matki i dziecka do genetyka spójrz na osoby w kolejce to nie "stare" matki po in vitro..

sykatynka mam za duoz wolnego czasu ostatnio:-p

Ostatnia edycja:
Najki, co za beznadzieja.... Wiedziałam że można nie przyjąć kogoś do programu ale żeby kasa się skończyła kiedy jest w trakcie przygotowań? Ale za miesiąc już będą mieli kasę?

Tak. Mają wszystko wznowić od lipca..także miesiąc dłużej na Ovulastanie no i ogólnie miesiąc w dupę...

Jestem zdenerwowana bo u mnie w pracy sa remonty i cos używają dzis co śmierdzi jak jakis klej i w całej piekarni - masakra nie da sie przejsc gdziekolwiek ...... Co ja mam zrobic :( tak sie boje o kropka

Nie mam szans bo jestem sama do dzis - nawet bym komu nie miała powiedziec ...
Szefowie na konferencji kolezanka w Grecji i dupa - musze sama zamknac dzis produkcje i zamówienia
Poki co siedze n drugim koncu w innym biurze ale to masakra - o kazdy fax papierek musze do mojego latac s śmierdzi na maxa a robotnicy spbie w maskach chodzą a my mamy sie truć

reklama
Do góry