reklama
annemarie ja nie jestem ekspertem kasik chyba lepiej kojarzy prg bardzo ladny poniżej 20 jest problem, ale należy pamiętać że w wielu ciążach prg się nie bada a my bierzemy bardzo duże jego ilości. Poza tym produkowany jest pulsacyjnie, czyli można trafić w zły moment kiedy spada do następnego wyrzutu i to może wprowadzić w błąd. Co do estradiolu chyba nie ma gornej ani dolnej granicy normy, trzeba patrzeć zy prg i e2 przyrasta podczas weryfikacji bo to daje nadzieje na późnijsza implantacje. Dobry lekarz po weryfikacji e2 i prg jest w stanie stwierdzić czy coś się dzieje:-) a prg masz ladny więc chyba tak, oby rósł
Emenems jeżeli dobrze licze jesteś teraz w 6tc 1dz, w sobotę powinno już być serduszko. Operuj tc będzie nam latwiej Cię zrozumieć, a nie przeliczać wszystko.
Emenems jeżeli dobrze licze jesteś teraz w 6tc 1dz, w sobotę powinno już być serduszko. Operuj tc będzie nam latwiej Cię zrozumieć, a nie przeliczać wszystko.
kasik36
Fanka BB :)
Sykatynka przyrost nie moze byc za duzy ksiazkowo jest MINIMUM 66% co 48 h a maximum nie ma
Annemarie progesteron bardzo ladny, o estradiolu sie nie wypowiem bo nigdy nie kumalam po co sie go robi na tym etapie. Podczas stymulacji wiadomo, ze powinien wynosic okolo 200-300 na pecherzyk ale pozniej nie wiem.
Annemarie progesteron bardzo ladny, o estradiolu sie nie wypowiem bo nigdy nie kumalam po co sie go robi na tym etapie. Podczas stymulacji wiadomo, ze powinien wynosic okolo 200-300 na pecherzyk ale pozniej nie wiem.
reklama
Podziel się: