reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate-p7 jestes tak oblatana w temacie,powiedz mi czy
Estradiol 2134
Progesteron powyzej 36,2 do dobrze,czy mogloby byc lepiej???

annemarie ja nie jestem ekspertem kasik chyba lepiej kojarzy:-p prg bardzo ladny poniżej 20 jest problem, ale należy pamiętać że w wielu ciążach prg się nie bada a my bierzemy bardzo duże jego ilości. Poza tym produkowany jest pulsacyjnie, czyli można trafić w zły moment kiedy spada do następnego wyrzutu i to może wprowadzić w błąd. Co do estradiolu chyba nie ma gornej ani dolnej granicy normy, trzeba patrzeć zy prg i e2 przyrasta podczas weryfikacji bo to daje nadzieje na późnijsza implantacje. Dobry lekarz po weryfikacji e2 i prg jest w stanie stwierdzić czy coś się dzieje:-) a prg masz ladny więc chyba tak, oby rósł:-p

Emenems jeżeli dobrze licze jesteś teraz w 6tc 1dz, w sobotę powinno już być serduszko. Operuj tc będzie nam latwiej Cię zrozumieć, a nie przeliczać wszystko.

No z kalkulatora wyjdzie ze bedzie 6t4d - dobrze liczysz :)

Stres ogromny ale ginekolog Polak z Krakowa przyjezdza raz na dw tygodnie i przyjmuje - musi dobrze se dorabiać hahaahha

Kate, kurczę czyli ja mam zdecydowanie zbyt niski, ni chyba że trafiłam akurat na skok w dół prg.... :( od razu zwiększam dawki!

Sykatynka przyrost nie moze byc za duzy ;) ksiazkowo jest MINIMUM 66% co 48 h a maximum nie ma ;)

Annemarie progesteron bardzo ladny, o estradiolu sie nie wypowiem bo nigdy nie kumalam po co sie go robi na tym etapie. Podczas stymulacji wiadomo, ze powinien wynosic okolo 200-300 na pecherzyk ale pozniej nie wiem.

reklama
Kate on w dwoch klinikach przyjmuje w soboty w Oslo ale ma praktykę w Krakowie - wiesz jedna wizyta 700 zeta wiec taka jedna sobota i jest git :D roczny na ryanaira jest haha

Do góry