reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Emenems a powiedz mi czemu służy ten spray do nosa ? Ja ide właśnie długim protokołem i jestem ciekawa co to za spray .
Jestem z wątku " zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem" ale od jakiegos czasu obserwuje co u Was [emoji6]

Czesc ilka_a ,w kwestii sprayu i zastrzykow.W Polsce dlugi protokol funkcjonuje troche inaczej nie u Emenems i u mnie rowniez.Zaczynamy(tzn ja tak mialam) od 3 dnia okresu z Synarela (spray) i Bravella (zastrzyki) .Synarela jest po to zeby zastopowac nowy okres(tak jak Ci Emi napisala:tak:) a zastrzyki po to zeby zmusic jajniki do nadprodukcji komorek.Jedno i drugie hormony. Kluc musisz sie tak czy siak,zaleznie od tego jak twoj organizm reaguje na stymulacje.Radze Ci nauczyc sie robic zatrzyki samej.Szybko nabierzesz wprawy.:tak::tak:

reklama
Tez uważam ze robienie samej jest duzo lepsze ja tylko propnuje miec system wklowania zeby uniknąć nakłucia trgo samego miejsca :)

Wez sobie zrob kartke takie słoneczko dookoła popęka i zaznaczaj na tej kartce gdzie robiłaś na brzuchu to bedzie łatwiej - bo uwierz mi , tylko ci sie wydaje zd bedziesz pamietać :D

Ależ z Was sadystki! Hehe, przecież ta małe nieszkodliwe pajączki nic Wam nie robią. Ja jak jakiegoś napotkam to łapie w szklankę i wyrzucam za okno. W lato mam siatki w oknach to mniej tego patałactwa się złazi, ale ogród za oknem, więc nie da się żeby nic nie było.

Trzeba je zakablowac do towarzystwa opieka nad zwierzetami.:-D:-D:-D

Już po pobraniu... Calineczka pobierał mi twój ulubiony położny :) bałam się trochę bo pierwszy raz mi facet pobierał ale okazał się całkiem sprawny :)

Emenems - położony to może być na klozet przez Ciebie, hehe, a położny organizacyjnie jest do kitu.

Dziewczyny, ja też nie lubię pająków, do ręki bym nie wzięła, ale zabijać mi szkoda. ;)

reklama
Do góry