reklama
agulla84
Fanka BB :)
Dziewczyny czym sobie wywołać najlepiej okres? Mam luteine 100 i trochę duphastrona
Dobry wieczor Dziewczyny ,
Dzieki za kciuki. Nie wyslali mnie do szpitala uffff. Mam odstawic leki i czekac 2-3 dni. Jesli do tego dnia nic nie bedzee sie dziac mam sobie zaaplikowac tabletke wywolujaca skurcze. Sykatynka bardzo bolalo? Poprosilam tez o leki przeciwbolowe ale czy one cos pomoga to nie wiem.
Poza tym na usg okazalo sie ,ze to bylo puste jajo plodowe. To chyba lebsze dla psychiki niz jakby to byl obumarly zarodek.Przynajmniej ja tak odczywam.
Sykatynka, dziekuje za uwzglednienie mnie w kalendazu ;-)
Ide czytac dalej bo widze,ze duzo dzis naskrobalyscie i tzreba nadrobic zaleglosci
Dzieki za kciuki. Nie wyslali mnie do szpitala uffff. Mam odstawic leki i czekac 2-3 dni. Jesli do tego dnia nic nie bedzee sie dziac mam sobie zaaplikowac tabletke wywolujaca skurcze. Sykatynka bardzo bolalo? Poprosilam tez o leki przeciwbolowe ale czy one cos pomoga to nie wiem.
Poza tym na usg okazalo sie ,ze to bylo puste jajo plodowe. To chyba lebsze dla psychiki niz jakby to byl obumarly zarodek.Przynajmniej ja tak odczywam.
Sykatynka, dziekuje za uwzglednienie mnie w kalendazu ;-)
Ide czytac dalej bo widze,ze duzo dzis naskrobalyscie i tzreba nadrobic zaleglosci
lilka-1986
Agapl ja tez mialam puste jajo plodowe tyle ze u mnie przy ciazy blizniaczej i na szczescie sie wchlonelo ... Dobrze ze nie wyslali Cie do szpitala tyle dobrego w tym wsxystkim... Trzymaj sie !!!
.szkrabek
dzięki dziewczyny :-)
sykatynka, no coś Ty, za duży sentyment mam do Was :-) podczytuję cały czas i zostanę kibicować i trzymać kciuki :-) śledzić losy i gratulować kropków
agapl - super, że nie musisz leżeć w szpitalu. Trzymam kciuki za Ciebie!
sykatynka, no coś Ty, za duży sentyment mam do Was :-) podczytuję cały czas i zostanę kibicować i trzymać kciuki :-) śledzić losy i gratulować kropków
agapl - super, że nie musisz leżeć w szpitalu. Trzymam kciuki za Ciebie!
Ostatnia edycja:
agulla84
Dziewczyny ja mykam juz do pracy hehe życzę wam miłej niedzieli! Dorota Inka Lookator Asia ludzie gdzie się podziewacie? ??
missdior23
Dziewczyny dostalam @ myslicie ze mogę odstawić leki?
reklama
Cześć Dziewczyny,
Missdior,bete powtarzałas juz 2 razy jesli pamietam? To leki możesz odstawić :-( Trzymaj sie kochana i nie załamuj. Przypomnij mi Twoja historie bo ja Was dopiero poznaje :-) to było pierwsze podejście? Masz mrozaczki?
Milego dnia!,,
Missdior,bete powtarzałas juz 2 razy jesli pamietam? To leki możesz odstawić :-( Trzymaj sie kochana i nie załamuj. Przypomnij mi Twoja historie bo ja Was dopiero poznaje :-) to było pierwsze podejście? Masz mrozaczki?
Milego dnia!,,
Podziel się: