reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Beti! Pieknie :)
Moze i dla mnie jest nadzieja.
Chociaz sie boje se cos zle robie...mam 3 tydzien stymulacji a 3 dzien zastrzyków po 225 menopuru - przy sprayu zadnych skutków ubocznych to co miałam to były objawy przed miesiaczka spóźniona, od kiedy biore zastrzyki schudłam kilogram a odżywiam sie jak sie odżywiałam... Boje sie ze robie cos nie tak. Moze to skutek uboczny odstawienia jakikolwiek ćwiczeń, mam taka nadzieje bo nic nie boli i nic sie nie dzieje. I boje sie ze w srodku tez nic...

reklama
calineczka kochana napewno bije jak dzwon:)!!!!!!!!!!!!! niemartw sie:)
ja sobie obiecałam ze zrobie bete dopiero w 14dpt czyli w dniu wizyty....ale poszłam dzis z rana za namową mojego M ;) dzis 8dpt .... ale wyniki wieczorem ....
3majcie kciuki moze namnie przyjdzie na wiosne pora....

Calineczka - na prwno bije jak dzwon!

Daria - a niby jaka ma byc ?:Doczywiscie ze wysoka

Beti - dziekuje wiesz jak to jest, wszystko co sie dzieje lub nie budzi watpliwości

Ja miałam podanego blastusia 4BB, i jeszcze trzy takie same 4BB czekają na Nas;-)Mam nadzieję, że choć jeden z Nich się przyjmie.

reklama
Do góry