reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hess, czekam na USG serduszkowe i wtedy ze zdjęciami uderzamy do rodziców, a reszta się dowie przy okazji jakiś spotkań etc.

W tym tygodniu powiem szefowi. A Wy już powiedziałyście w pracy?
Dziewczyny, ja na spotkanie strasznie chcę przyjść, ale mnie mąż nie puści :-( za słaba jestem jeszcze by sama jechać samochodem, a do centrum mam ok 12km. 17:30 oznacza, że będę przemierzać pół W-wy w korkach... nie wiem jak Wy, ja mieszkam na południu Warszawy jeszcze za Lasem Kabackim w kierunku Piaseczna. Może następne spotkanie byśmy zrobiły gdzieś na Ursynowie? :zawstydzona/y: Nie wiem czy wszystkim by pasowało - wiem, że Hess tak :-) Wtedy bym miała mniej problemów by namówić męża na podwózkę, nawet o tak dzikiej godzinie ;-)

reklama
. szkrabek - szkoda, że nie dasz rady, ale jeśli nie czujesz się jeszcze zupełnie dobrze to nie ma co się męczyć. Fakt, mnie Ursynów bardzo by pasował, bo ja też w stronę Piaseczna mieszkam. No ale ja nie pracuje, więc jadę prosto z domu, więc mogę się dostosować. Niestety podwózki nie proponuje, bo ja się poruszam komunikacja miejska.

Szkrabku, ja zamierzam powiedzieć w pracy za tydzień w poniedziałek, bo będę pracować do końca kwietnia.
Ale jak mówiłam brzuchol już mam, więc i tak sie domyslają sami;-)

kate_p7, a Ty dostałaś zwonienie z kodem B (ciążowe)? Powiedziałaś już w pracy, że jesteś w ciąży? Ja dostałam L4 z kodem B, więc i tak sie zaraz dowiedzą, muszę powiedzieć szefowi, by jednak usłyszał to ode mnie... jakkolwiek by się ta ciąża nie skończyła... :sorry2:a oczywiście musi się skończyć dobrze!

Cześć dziewczyny

Dorotav - Mam nadzieję że ten test jakiś trefny był dlatego nic nie pokazał ale wydaje mi się że jak się udało to 2 kreski powinny być. Trzymam kciuki

Tola
-:-(

Ja bardzo bardzo powoli dochodzę do siebie. Dziś 1 dzień jak nie ryczałam zaraz po przebudzeniu. W ten piątek pojechałam do domu i tak źle się czułam z tego płaczu , żalu i niemocy że myślałam że chyba wykituję. Nie wiedziałam czy siedzieć czy leżeć czy zająć się czymś . Masakra jakaś. Przespałam noc jedynie dzięki tabletkom uspokajającym. Święta jakoś przetrwałam ale łatwo nie było. Nie miałam nastroju nawet na zrobienie pisanek i pierwszy raz w życiu odkąd pamiętam ich nie zrobiłam i nie byłam w Święta w kościele. Teraz mam wyrzuty sumienia z tego powodu ale po prostu obraziłam się na wszystko. Mama oczywiście zauważyła że coś jest nie tak i pytała czemu taka milcząca siedzę więc musiałam jej nazmyślać bo po co ją martwić jak i tak nic zrobić nie może. Cały czas miałam tą myśl że to właśnie dziś mieli wszyscy dowiedzieć się o ciąży a stało się jak się stało. No nic ostatni raz sobie pomarudziłam i chyba trzeba powoli wracać do żywych.

Cześć kochane, dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe :)
Spędziłam 3 dni bez jakiegokolwiek kontaktu z kompem i było mi cudownie :D
Trzymamy kciuki za dzisiejsze dziewczyny, będzie się działo!

Mam nadzieję, że wszystko wyłapałam, a jak nie to piszcie, kogo na co i kiedy mam wpisać :D

KWIECIEŃ

07: Madziulka Rz - wizyta kontrolna
07: kikifish87 - wizyta kontrolna
07: OlaSzy - wielgaśna beta
07: Beti - wielgaśna beta
07: Udasie - wielgaśna beta
07: dorotav - wielgaśna beta
07: Bubu - wizyta kontrolna
07: Bunieczek - wizyta kontrolna i spotkanie z maluchem
08: Dziewczyny z Warszawy - spotkanie :)
09: sykatynka - udany transfer
09: Missdior - udany transfer
10: Madziulka - wizyta serduszkowa
13: GizaS - USG kontrolne - spotkanie z maluchem
14: Bubu - udany transfer
15: Szkrabek - wizyta serduszkowa
16: Kate - spotkanie z maluchem
18: szkrabek - USG kontrolne w klinice
22/24: Hess - przygotowanie do criotransferu
24: Szkrabek - wizyta kontrolna z maluchem
25: Calineczka - prenatalne
Kikifish - dobre wyniki testu harmony